ADVERTISEMENT
Life

Anamaria Prodan a dezvăluit câți bani a făcut din fotbal: „Mulți. Milioane de euro”

Autor: Dan Suta | 30.12.2020 | 07:29
Anamaria Prodan a dezvăluit câți bani a făcut din fotbal: „Mulți. Milioane de euro”
Anamaria Prodan a vorbit despre banii câștigați din impresariat. Foto: captură Kanal D

Anamaria Prodan este una din cele mai bogate românce. Impresara căsătorită cu antrenorul Laurențiu Reghecampf a vorbit despre viața ei personală, dar și despre succesul din fotbal, dezvăluind câți bani i-a adus în conturi sportul-rege.

ADVERTISEMENT

Prodan a răspuns la cele mai incomode întrebări adresate de Denise Rifai în cadrul emisiunii „40 de întrebîri” de la Kanal D, iar una dintre întrebările care stă pe buzele tuturor este cât de mult s-a îmbogățit impresara din fotbal.

Vedeta a dezvăluit că primul ei comision l-a avut în 2006 când l-a transferat pe jucătorul Adrian Iordache de la Dinamo București la o echipă din Rusia, iar de atunci a continuat să se ocupe de mai mulți jucători de la diverse cluburi de la noi.

ADVERTISEMENT

Cât de mult s-a îmbogățit Anamaria Prodan din fotbal

După ce a pus la cale acel transfer, comisionul Prodancăi era de 15.000 de euro, potrivit propriilor sale declarații, după care tariful a crescut pe parcursul anilor.

Nevasta lui Reghecampf a recunoscut că fotbalul i-a adus milioane de euro în conturi și că a făcut cea mai bună alegere în 2006 când s-a apucat serios de impresariat.

ADVERTISEMENT

„Am făcut mulți bani din fotbal. Niciodată nu cred că am socotit banii pe care i-am făcut, pentru că pe lângă banii pe care-i fac, am cheltuieli enorme, cu jucătorii, cu antrenorii… Ar trebui să mă întrebi câți bani mi-au rămas din fotbal, dar mi-au rămas și de acolo foarte mulți. Mulți, milioane de euro”, a spus vedeta în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.

Impresara ar putea trăi liniștită dacă s-ar retrage din fotbal

„Dacă acum aş renunţa la meseria mea, aş trăi pentru încă 20 de vieţi. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane”, a mai spus Anamaria.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu se sfiește să își afișeze luxul, ba chiar în emisiunea în care a fost invitată a purtat, la vedere, bijuterii și accesorii în valoare de 500.000 de euro, uimind pe toată lumea.

Anamaria Prodan este una dintre cele mai de succes impresare de fotbal din România și a făcut carieră într-un domeniu complet diferit de cel pe care l-a urmat mama sa în viață, regretata cântăreață de muzică populară Ionela Prodan.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!