Life

Anamaria Prodan a dezvăluit câți bani a făcut din fotbal: „Mulți. Milioane de euro”

30.12.2020 | 07:29
Anamaria Prodan a dezvaluit cati bani a facut din fotbal Multi Milioane de euro
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan este una din cele mai bogate românce. Impresara căsătorită cu antrenorul Laurențiu Reghecampf a vorbit despre viața ei personală, dar și despre succesul din fotbal, dezvăluind câți bani i-a adus în conturi sportul-rege.

Prodan a răspuns la cele mai incomode întrebări adresate de Denise Rifai în cadrul emisiunii „40 de întrebîri” de la Kanal D, iar una dintre întrebările care stă pe buzele tuturor este cât de mult s-a îmbogățit impresara din fotbal.

ADVERTISEMENT

Vedeta a dezvăluit că primul ei comision l-a avut în 2006 când l-a transferat pe jucătorul Adrian Iordache de la Dinamo București la o echipă din Rusia, iar de atunci a continuat să se ocupe de mai mulți jucători de la diverse cluburi de la noi.

Cât de mult s-a îmbogățit Anamaria Prodan din fotbal

După ce a pus la cale acel transfer, comisionul Prodancăi era de 15.000 de euro, potrivit propriilor sale declarații, după care tariful a crescut pe parcursul anilor.

ADVERTISEMENT

Nevasta lui Reghecampf a recunoscut că fotbalul i-a adus milioane de euro în conturi și că a făcut cea mai bună alegere în 2006 când s-a apucat serios de impresariat.

„Am făcut mulți bani din fotbal. Niciodată nu cred că am socotit banii pe care i-am făcut, pentru că pe lângă banii pe care-i fac, am cheltuieli enorme, cu jucătorii, cu antrenorii… Ar trebui să mă întrebi câți bani mi-au rămas din fotbal, dar mi-au rămas și de acolo foarte mulți. Mulți, milioane de euro”, a spus vedeta în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Impresara ar putea trăi liniștită dacă s-ar retrage din fotbal

„Dacă acum aş renunţa la meseria mea, aş trăi pentru încă 20 de vieţi. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane”, a mai spus Anamaria.

Vedeta nu se sfiește să își afișeze luxul, ba chiar în emisiunea în care a fost invitată a purtat, la vedere, bijuterii și accesorii în valoare de 500.000 de euro, uimind pe toată lumea.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan este una dintre cele mai de succes impresare de fotbal din România și a făcut carieră într-un domeniu complet diferit de cel pe care l-a urmat mama sa în viață, regretata cântăreață de muzică populară Ionela Prodan.

 

ADVERTISEMENT