Life

Anamaria Prodan, mesaj pentru Luca Reghecampf, de ziua lui: “Băiatul meu minunat!”

Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj emoționant fiului cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, Luca, cu ocazia zilei de naștere. Iată cum a reacționat tânărul.
16.03.2022 | 22:15
Anamaria Prodan mesaj pentru Luca Reghecampf de ziua lui Baiatul meu minunat
Anamaria Prodan, mesaj pentru Luca Reghecamp. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj lui Luca, fiul lui Laurențiu Reghecampf, din căsnicia cu Mariana Pfeiffer. Impresara l-a tratat întotdeauna pe tânărul de 20 de ani ca pe propriul ei copil.

Anamaria Prodan, mesaj pentru Luca, fiul lui Laurențiu Reghecampf

Luca a împlinit 20 de ani pe 15 martie, iar întreaga familie i-a transmis urări de “la mulți ani”. Nici Anamaria Prodan nu a uitat de ziua tânărului, cu care are o relație foarte bună.

ADVERTISEMENT

“La mulți ani, băiatul meu frumos, deștept, minunat! ❤️ Te iubim fără mărginele!”, i-a transmis impresara lui Luca Reghecampf, fiul fostului ei soț.

Anamaria Prodan a postat o imagine cu Luca și Bebeto, cel de-al doilea fiind băiatul ei din căsnicia cu Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Fiul antrenorului de la Universitatea Craiova a reacționat imediat și a avut un mesaj pentru fratele său mai mic, Bebeto. “@laurentiureghecampfjr Te iubesc, bro!”, a scris Luca, iar Anamaria Prodan i-a răspuns la comentariu folosind emoticoane cu inimi.

Luca Reghecampf și Bebeto
Anamaria Prodan a postat o imagine cu Bebeto și Luca Reghecampf. Sursa foto: Instagram

Cum se înțelege impresara cu Luca Reghecampf

Între Anamaria Prodan și Luca Reghecampf este o relație specială, așa cum a precizat impresara în cartea pe care a lansat-o în urmă cu câteva luni.

ADVERTISEMENT

Tânărul a menționat că fosta soție a tatălui său i-a fost întotdeauna ca o mamă și că niciodată nu a făcut diferențe între copii. De altfel, Luca se înțelege foarte bine cu Bebeto, Sarah și Rebecca.

“Ana este ca a doua mamă pentru mine și nu m-a tratat diferit față de ceilalți. Suntem toți frați și copiii ei. Întotdeauna a avut grijă și a îndeplinit orice dorință, oricând am avut vreuna. Îi sunt foarte recunoscător pentru tot și mă bucur că este acolo pentru mine atunci când am nevoie de ea.

ADVERTISEMENT

Suntem o familie frumoasă și îi mulțumesc pentru toate lucrurile frumoase din viața mea! Te iubesc.”, este mesajul lui Luca Reghecampf, transcris în cartea lansată de Anamaria Prodan, “Da, sunt cea mai bună!”.

ADVERTISEMENT