Life

Anamaria Prodan, pomană de 10.000 de euro pentru Ionela Prodan! A mers cu două camioane pline la casa de copii. Video

Anamaria Prodan a mers la o casă de copii din Domnești pentru a da de pomană, în memoria Ionelei Prodan, produse în valoare de 10.000 de euro micuților care au fost abandonați de părinții lor.
15.04.2022 | 12:07
Anamaria Prodan pomana de 10000 de euro pentru Ionela Prodan A mers cu doua camioane pline la casa de copii Video
Anamaria Prodan, pomană de 10.000 de Euro în memoria Ionelei Prodan. Impresarul a dus două campioane de produse la o casă de copii din Domnești / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan, însoțită de amicii ei, au încercat să aducă cât mai multă bucurie în rândul copiilor de la un orfelinat din Domnești. În exclusivitate pentru FANATIK, impresara mărturisește că ce a văzut acolo i-a sfâșiat sufletul, motiv pentru care a făcut și un apel prin care cei care își permit să se implice în ajutorarea micuților.

Anamaria Prodan, pomană de patru ani pentru mama sa, la casa de copii

Însoțită de fiul ei, Laurențiu jr., dar și de Gabriela Lucuțar, cea care s-a ocupat de toate formalitățile pentru pomană, Anamaria Prodan a ajuns la casa de copii din Domnești aducând după ea două camioane încărcate cu tot ce ar putea avea nevoie micuții care sunt instituționalizați acolo.

ADVERTISEMENT

Pachetele de pomană, cu dulciuri și jucării, au fost date copiilor, iar instituția a primit paleți întregi de produse neperisabile – conserve, ulei, detergenți -, dar și legume și fructe, valoarea totală a donațiilor depășind 10.000 de euro.

”A fost foarte frumos, emoționant! Dumnezeu face minuni prin oameni. Sunt foarte fericită că am putut să aduc bucurie în sufletul copiilor de acolo, chiar aveau nevoie de un motiv să mai zîmbească.

ADVERTISEMENT

Din punctul meu de vedere, cea mai mare tragedie pentru sufletul unui om este să își arunce un copil, să îl abandoneze și să nu mai știe nimic despre el, dacă trăiește, dacă a murit, dacă are ce să mănânce, dacă îi este cald sau frig…”, ne-a spus, în exclusivitate, Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan: ”Am spus că faptele bune se fac în liniște, dar am realizat că nu e bine așa”

Anamaria Prodan a explicat și de ce, acum, a decis să vorbească în public despre donațiile făcute cu ocazia pomenii dedicate mamei sale, Ionela Prodan, la patru ani de la momentul în care s-a stins din viață regretata cântăreață.

ADVERTISEMENT

”Pe mine poveștile acestor copii mă fac să plâng zi și noapte. Cred că e momentul ca noi toți să ne trezim și să facem fapte bune. E adevărat, tot timpul am spus că faptele bune se fac în liniște, dar am realizat că nu e bine așa. Trebuie să tragi după tine oamenii care sunt bogați și pe care Dumnezeu i-a ajutat, să dai exemplu.

Măcar de Sărbători trebuie să ne unim și să aducem fericire în sufletul copiilor. Alături de mine au fost mai multe firme și așa am putut să le aducem celor de la Casa de Copii Lidia din Domnești tot ce ar fi putut avea nevoie. Sper că exemplul meu va fi urmat și de alți oameni cu dare de mână”, a mai spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan, pomană de lux pentru Ionela Prodan

Anamaria Prodan a decis ca joi, 14 aprilie 2022, să fie ziua pe care să și-o dedice pentru pomana mamei sale, Ionela Prodan, artista care a încetat din viață acum patru ani, pe 16 aprilie. De dimineață, la cimitirul Bellu, acolo unde își doarme somnul de veci Ionela Prodan, Anamaria și-a făcut apariția purtând haine și accesorii în valoare de vreo 650.000 de euro.

La mormântul Ionelei Prodan, Anamaria Prodan a împărțit 24 de pachete, fiecare în valoare de 200 de lei, fiecare pungă având humus, măsline, pate de post, zacuscă, dulceață, sarmale de post, băuturi răcoritoare, prăjituri de post, cornulețe, alune, colivă, desert din soia, avocado și salam din soia, printre alte alimente.

Copiii de la Domnești, ne-a dezvăluit Anamaria Prodan, au primit, pe lângă dulciuri, și seturi de badmington și alte jucării care să le stimuleze inteligența. ”Am dus seturi de badmington, dar și alte jocuri de activități. Nu se vor plictisi cu ele, asta e sigur”, ne-a precizat Anamaria.

Ionela Prodan s-a stins din viață acum patru ani

Pe 16 aprilie 2018, Ionela Prodan se stingea din viață după o lungă luptă cu boala care a măcinat-o, un cancer pancreatic. La acea vreme, Anamaria Prodan a încercat, din toate puterile, să o salveze pe îndrăgita cântăreață de muzică populară, dar toate eforturile ei au fost în zadar, iar vizitele și tratamentele făcute în clinici din străinătate au rămas fără efect.

Ionela Prodan s-a stins din viață la Spitalul Elias din București și a fost înmormântată pe Aleea Artiștilor din Cimitirul Bellu din Capitală, alături de primul ei soț.

ADVERTISEMENT