Life

Ce a spus Anamaria Prodan când a aflat că Reghe ar fi din nou tată

Laurențiu Reghecampf, plecat de la Craiova pentru un contract baban în Arabia Saudită, pare că va deveni din nou tată, iar Anamaria Prodan ne-a oferit prima reacție.
19.09.2023 | 17:01
Ce a spus Anamaria Prodan cand a aflat ca Reghe ar fi din nou tata
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc sugerează că vor deveni, din nou, părinți / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a provocat valuri în România. Reghe s-a îndrăgostit de altă femeie, Corina Caciuc, cea care, până acum, i-a dăruit un copil. Doar că, de ziua lui, o postare a partenerei sale de viață a provocat noi valuri. ”1+1=4”, este ecuația care a dat bătăi de cap din postarea Corinei Caciuc, lumea gândindu-se că este, din nou, însărcinată.

Ce spune Anamaria Prodan despre un nou copil al lui Laurențiu Reghecampf

Corina Caciuc a postat o imagine cu fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf, fostul soț al impresarei Anamaria Prodan, cu un mesaj sugestiv. ”1+1=4”, pare să spună Liam, care este descris ca frate mai mare. Iar asta ar însemna că discreta Corina ar fi, din nou, însărcinată.

ADVERTISEMENT

Bucuria lui Laurențiu Reghecampf ar fi, cu siguranță una pe măsură. Momentul pare să fi fost ales cu grijă, anunțul venind chiar de ziua de naștere a antrenorului, Reghe împlinind 48 de ani. În plus, plecat în Arabia Saudită pentru a semna un nou contract baban în lumea fotbalului din bogata țară arabă, veștile bune par să curgă.

Anamaria Prodan, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre vestea dată de femeia care a înlocuitp-o. Și, culmea, a focut-o în termeni cât se poate de relaxați, semn că ar fi trecut peste ceea ce ea a considerat că a fost trădarea vieții ei.

ADVERTISEMENT

”Îi  urăm mult noroc. Mă bucur pentru el. Să fie fericit și sănătos să poată s-și crească toți copiii. Să fie împlinit pe toate planurile! Gândurile noastre bune merg către el.

Ne rugăm la Dumnezeu mereu să-i lumineze mintea și să-i călăuzească pașii pe drumurile gloriei. Îi urăm `La mulți ani` de ziua lui și multă, multă bafta la noua echipă”, ne-a spus Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf, pregătit de pasul cel mare alături de Corina Caciuc?

În altă ordine de idei, Corina Caciuc pare să ”îi ia fața” Anamariei Prodan. Cu 17 ani mai tânără decât Laurențiu Reghecampf, ea ar fi, deja, la al doilea copil alături de antrenor. Un singur lucru mai trebuie să îi ”atingă”: să devină soția lui Reghe.

Între timp însă, Cotina Caciuc și Laurențiu Reghecampf par să se bucure la maximum de viață. Merg împreună în toate vacanțele, iar tânăra parteneră de viață îl însoțește pe antrenor peste tot în lume unde este dus de contractele pe care le semnează.

ADVERTISEMENT

Ea i-a fost alături și în Baku, pe când Reghe antrena la Neftci, în Azerbaijan. S-a întors alături de el în țară, la Craiova și, cel mai probabil, îl va însoți și în Arabia Saudită. Discretă din fire, Corina Caciuc postează foarte rar pe conturile de socializare, majoritatea imaginilor fiind legate de fiul lor, micuțul Liam.

Corina Caciuc a născut anul trecut, în luna mai, un băiețel perfect sănătos. După naștere, partenera de viață a lui Laurențiu Reghecampf și-a recăpătat imediat formele de model pe care le avea în momentul în care l-a cunoscut și cucerit pe antrenor.

Reghe și Anamaria Prodan, divorț cu scântei

Ultimii ani au fost marcați în lumea mondenă și în cea a sportului de divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Cei doi, deși păreau cuplul perfect, s-au despărțit brusc, așa cum FANATIK a anunțat, în exclusivitate la acel moment.

Imediat după ce amândoi au confirmat despărțirea, au început și disputele în public între cei doi foști parteneri. Anamaria Prodan a reclamat faptul că a fost înșelată, a povestit în repetate rânduri cum a fost trădată. Reghe a încercat însă să fie cât mai discret și să își construiască relația cu Corina Caciuc.

Între timp, Corina Caciuc, din informațiile noatre, a și dat-o în judecată pe Anamaria Prodan. Laurențiu Reghecampf are, la rândul său, câteva procese cu fosta soție. Printre acestea se numără, din informațiile noastre, și unele legate de averea pe care ar avea-o de împărțit.

În altă ordine de idei, din informațiile FANATIK, relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-a mai așezat. Acum, pare-se, antrenorul plătește, lunar, și o pensie de întreținere pentru fiul pe care îl are alături de impresară, Laur jr, în valoare de 1.200 de euro. E adevărat, nu ar fi exclus ca alocația să crească exponențial, în funcție de veniturile pe care le va obține Reghe ca antrenor în Arabia Saudită.

ADVERTISEMENT