Life

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, față-n față la tribunal. Fina cuplului, dezvăluiri neștiute din procesul de divorț: „Durerea este imensă”

Pe 4 aprilie, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se întâlnesc pentru cea de-a doua înfățișare în procesul de divorț. Andreea Bogățeanu, fina celor doi, a făcut dezvăluiri despre subiect.
04.04.2022 | 11:45
Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf fatan fata la tribunal Fina cuplului dezvaluiri nestiute din procesul de divort Durerea este imensa
ADVERTISEMENT

Luni, 4 aprilie, este o zi dificilă pentru Anamaria Prodan. Este programată cea de-a doua înfățișare în procesul de divorț dintre ea și Laurențiu Reghecampf. Fina celor doi va fi prezentă la tribunal pentru a-i fi alături impresarei.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se întâlnesc pe 4 aprilie la tribunal. Fina cuplului a oferit detalii despre divorț

Andreea Bogățeanu a făcut declarații despre subiect și a dezvăluit faptul că, deși s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf de câteva luni, Anamaria Prodan încă nu și-a revenit. După cum spune fina impresarei, cel mai greu îi este să accepte faptul că Bebe suferă.

ADVERTISEMENT

„Este destul de agitată. Este și ea tot om, trece printr-o situație destul de delicată. Tocmai de aceea voi fi prezentă lângă ea pentru a încerca să-i induc liniștea de care are nevoie. Ea este o fire mai vulcanică și chiar are nevoie de noi. 

Pentru ea, cel mai dureros e faptul că Bebe suferă foarte mult și, până la urmă, tot ce s-a întâmplat. Este femeie, a fost lovită în orgoliu, în sentimente, în primul rând. Vă dați seama că durerea este imensă”, a declarat fina Anamariei Prodan, într-un interviu oferit pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

„Anamaria se va împăca cu această idee”

Andreea Bogățeanu a adăugat faptul că probabil va trebui să mai treacă o perioadă bună de timp până când vedeta va fi vindecată complet. Cu toate că dă impresia că este puternică și deține controlul asupra situației, lucrurile sunt diferite în realitate.

„Anamaria este o fire puternică și asta o știe toată lumea. Doar că eu, cum o văd, este destul de mișcată. Pare puternică…Sigur, ușor, ușor, se va împăca cu această idee. Eu cred că, totuși, e prea devreme”, a spus Andreea Bogățeanu.

ADVERTISEMENT

Când vine vorba de Laurențiu Reghecampf, fina acestuia spune că nu au mai ținut legătura. În ciuda acestui lucru, Andreea Bogățeanu afirmă că îi respectă pe amândoi în mod egal.

„Anamaria este prietena mea de 30 de ani, pot să spun că este ca și sora mea. Nașul, este nașul meu, îl respect. Ce a făcut este problema lui. Astăzi voi merge la proces, vom discuta și vom vedea ce facem pe viitor.

ADVERTISEMENT

Amândoi sunt nașii mei, îi respect, nu pot face diferență. Nu am mai vorbit cu el. Nu știu nimic din ce face, dacă e bine, dacă e rău”, a încheiat fina cuplului Prodan-Reghecampf.

ADVERTISEMENT