Life

Anamaria Prodan va leșina când află ce îi pregătește Bebe! Mama lui habar nu are! Exclusiv

Laurențiu Reghecampf jr, Bebe, fiul celebrei Anamaria Prodan, îi va face o surpriză de proporții, curând, mamei sale, acasă.
07.02.2024 | 17:00
Anamaria Prodan va lesina cand afla ce ii pregateste Bebe Mama lui habar nu are Exclusiv
Bebe, Laurențiu Reghecampf jr, a dezvăluit că îi pregătește o mare surpriză mamei sale, Anamaria Prodan / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Bebe, fiul Prodancei, are aproape 16 ani. Și, a mărturisit el, în exclusivitate pentru FANATIK, la premiera filmului Complotul Bonelor, unde este și actor, urmează ca Anamaria Prodan să aibă o surpriză. Curând. Chiar acasă!

Bebe ne-a dezvăluit ce secrete are față de mama lui Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf jr., fiul celebrei Anamaria Prodan, ne-a dezvăluit, în exclusivitate, ce secrete ascunde de mama sa. Iar unul dintre ele este de natură să tulbure orice mamă. Mai ales de băiat. Deși nu mai e copil, Bebe având aproape 16 ani, deci e adolescent în toată regula, Anamaria Prodan nu a avut, până acum, o asemenea experiență.

ADVERTISEMENT

Mai exact, așa cum a mărturisit chiar Bebe pentru FANATIK, el are iubită. Iar Anamaria Prodan nu o cunoaște. Dar, mărturisește puștiul, acest lucru se va întâmpla cât de curând. Iar Prodanca habar nu are, iar el, ca orice tânăr, se teme puțin și de reacția vulcanicei impresare.

”Da, mă mai uit după fete. Iar o fată mișto pentru mine trebuie să fie inteligentă. Nu contează neapărat cum arată, adică… Să arate și ea bine, dar contează mai mult cum e ea ca om. Să fie foarte respectuoasă, trebuie să fie inteligentă… Asta contează.

ADVERTISEMENT

Nu am prezentat până acum pe nimeni mamei. Dar o să o fac, cred. Probabil chiar Curând, da! Nu mi-e foarte frică de reacția mamei. Sau poate (îi e puțin frică, n. red.), dar contează mult pentru mine. Adică contează (pentru ea, n. red.) cu cine sunt”, ne-a mărturisit Bebe, în exclusivitate.

Cu toate acestea, a refuzat să ne spună despre ce fată este vorba. Nu ne-a spus nici dacă este colegă de școală sau… de film. Totuși, recunoaște el, s-a înțeles foarte bine cu colega de pe platourile de filmare care juca rolul iubitei sale. ”Iubita mea din film este Anita și are 13 ani. Și, în film, suntem împreună de trei ani. Ne-am înțeles foarte bine și în afara filmărilor”, spune Bebeto.

ADVERTISEMENT

Fiul Prodancei, încântat de experiența ca actor

Bebe, fiul Prodancei, recunoaște că a fost de-a dreptul încântat de experiența sa ca actor. Și, recunoaște el, pentru FANATIK, nu exclude ideea de a deveni, în viitor, un actor profesionist. Dar, mai precizează el, preocuparea principală este fotbalul.

”Filmul acesta îmi deschide noi oportunități. E bine să mă țin de fotbal, da rnu strică să am și alte variante. Mă bucur că m-au chemat acum și la echipa mare a clubului, joc ca mijlocaș central”, spune Laurențiu Reghecampf jr.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, când vine vorba de ce s-a petrecut pe platourile de filmare de la Complotul Bonelor, Bebe este încântat. Ba chiar mai mult, ne-a dezvăluit el, s-a înțeles de minune cu restul copiilor și adolescenților din filmări, iar actorul Cristi Iacob a fost un adevărat exemplu pentru el. Și un mentor.

”Pe platouri a fost foarte frumos, mai ales că a fost prima experiență de genul. Mi-a plăcut mult, chiar dacă nu a fost ușor. Și mi-au plăcut mult și oamenii de acolo, de la filmări. M-au primit frumos, m-au ajutat mult, a fost chimie. Domnul Cristi Iacob m-a ajutat enorm.

Mai ales la cum să rețin scriptul, mai ales că nu știam anumite tehnici. Iar înainte de scenele în care trebuia să joc mă punea să repet. Și mă ajuta, repeta cu mine”, a mai spus, în exclusivitate pentru FANATIK, fiul celebrei Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT