Life

Acrobata ucraineanca de la Românii au talent care a cucerit-o pe Andra: „Ești pe lista femeilor pe care le admir”

Anastasia a venit din Ucraina la Românii au talent și i-a lăsat pe jurați fără cuvinte cu numărul său de acrobație. Contactată de producătorii emisiunii, le-a mulțumit românilor pentru ajutorul oferit refugiaților.
11.03.2022 | 21:19
Acrobata ucraineanca de la Romanii au talent care a cucerito pe Andra Esti pe lista femeilor pe care le admir
ADVERTISEMENT

Anastasia este din Ucraina, are 30 de ani și visul său de când era mică a fost să devină acrobată. Și-a cunoscut soțul când avea 16 ani și tot atunci și-a început cariera. La Românii au talent a cucerit-o pe Andra pe numărul său spectaculos.

Anastasia, acrobata care a cucerit-o pe Andra cu numărul său

anastasia românii au talent
Anastasia, în timpul numărului.
Foto: captură Românii au talent

Încă de când era copil și mergea cu părinții la spectacole de circ, Anastasia și-a propus să urce și ea pe marile scene ale lumii. La 16 ani l-a întâlnit pe soțul său, iar bărbatul a fost cel care a ajuta-o să-și îndeplinească visul, acela de a fi acrobată.

ADVERTISEMENT

„Am început să fac acrobații și am devenit acrobat la circ. El m-a învățat, ne-am antrenat împreună. El este antrenorul meu. Îmi îndeplinesc visul.”, a spus Anastasia Mishchenko.

Pe scena de la Românii au talent a realizat un număr inedit de acrobație, folosindu-se de o bară suspendată. A atârnat cu capul jos, iar cei care au fost martori au avut impresia că plutește.

ADVERTISEMENT

Andra: „Ești pe lista femeilor pe care le admir”

jurați românii au talent
Jurații au fost impresionați.
Foto: captură Pro TV

Complexitatea numărului de acrobație și mișcările care puteau în orice clipă să aibă un final tragic i-a ținut pe jurați cu sufletul la gură. La final, cu toții au aplaudat-o în picioare, iar Andra i-a mărturisit că este un exemplu pentru femei și că o admiră.

„Nu știu ce să zic, pe cuvântul meu de onoare.”, a reacționat Dragoș Bucur.

„Exact, nu prea mai ai ce să zici. Așa se întâmplă când ești excepțională și faci un număr ca ăsta. Nouă ne vine destul de greu să ne găsim cuvintele. Încercăm să spunem ceva relevant pentru tine și dacă se poate să se ridice la aceiași înălțime la care te-ai ridicat și tu. Nu numai că ne-ai luat mințile, dar ne-ai luat și cuvintele.”, a intervenit Andi Moisescu

ADVERTISEMENT

„Este admirabil. Eu, ca și femeie, sunt mândră să văd o altă femeie că face asta. Pentru mine, ești pe lista femeilor pe care le admir. Ne-ai hipnotizat.”, i-a spus Andra. 

Anastasia le este recunoscătoare românilor pentru ajutorul oferit refugiaților ucraineni

În contextul războiului din Ucraina, izbucnit pe 24 februarie, producătorii Românii au talent au contactat-o pe Anastasia pentru a afla cum se simte. Acrobata a mărturisit că nu este în țară, că se teme pentru siguranța familiei ei aflate în Ucraina și le-a mulțumit românilor pentru ajutorul acordat refugiaților.

ADVERTISEMENT

„Suntem plecați din țară din luna octombrie, peste o lună se termina contractul, urma să ne întoarcem acasă. De o săptămână trăim ca într-un vis urât pentru că suntem foarte departe. Este dureros și înfricoșător. România ne ajută mult, că ne primește refugiații, femei și copii. Ne ajutați enorm și vă suntem foarte recunoscători.”, a declarat Anastasia.

ADVERTISEMENT