Life

Anca Dimancea anunță care e singura zodie cu mare noroc. Vine o perioadă neașteptată pentru ea în februarie

Anca Dimancea anunță care e singura zodie cu mare noroc. Urmează o perioadă neașteptată pentru ea, presărată cu surprize.
02.02.2024 | 08:30
Anca Dimancea anunta care e singura zodie cu mare noroc Vine o perioada neasteptata pentru ea in februarie
Anca Dimancea anunță care e singura zodie cu mare noroc. Sursă foto: Wownews, The Sun / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anca Dimancea a anunțat care e zodia cu mare noroc în această perioadă. Se pare că luna februarie aduce surprize pentru foarte mulți dintre nativi. Unii trebuie să muncească mai mulți, iar alții de bucură de o perioadă fabuloasă.

Anca Dimancea anunță care e singura zodie cu mare noroc

Anca Dimancea a dezvăluit ce se întâmplă în luna februarie. Specialistul în zodiacul chinezesc anunță o perioadă tumultoasă pentru Bivol. De asemenea, alți nativi trebuie să fie atenți la anumite detalii.

ADVERTISEMENT

Evident, există și zodii ceva mai norocoase. Important este însă modul de acțiune. Anca Dimancea spune că luna februarie este una axată pe muncă și pe recuperare. Pe de altă parte, poate fi și destabilizatoare pentru unele persoane.

Care e zodia cu mare noroc în luna februarie? Astrologul a prezentat pe larg situația fiecărui nativ în parte. Bivolii ajung să se simtă obosiți, iar Șobolanii ar fi bine să fie atenți la partea de sănătate.

ADVERTISEMENT

Nici Tigrii nu o duc prea grozav. Pe de altă Iepurii au noroc din plin din punct de vedere amoros. Șerpii trebuie să fie atenți și ei la partea financiară, iar Câinii nu trebuie să aibă mari așteptări, ci mai degrabă să fie atenți la ce se întâmplă în jurul lor.

Cocoșii sunt norocoșii lunii februarie. Au șansa să profite de tot ceea ce li se oferă din punct de vedere financiar, sentimental și nu numai. Mistreții pe de altă parte, este bine să fie atenți la posibilele probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

Două zodii trebuie să fie atente la partea de sănătate

„Pentru Șobolani, mare grijă la sănătate și atenție la relații. Bivolii au o lună obositoare cu multă muncă, dar și cu rezultate. Tigrii se vor simți obosiți, aveți grijă la răceli. Iepurii au stea de dragoste, își pot găsi un partener stabil. Dragonii nu au răbdare în această lună.

Pentru Șerpi, grijă mare la planul financiar. Caii au succes pe planul dragostei, dar și la locul de muncă. Oile au o energie de ceartă, pot apărea conflicte din senin. Maimuțele, nu vă certați, nu este momentul de schimbări de job.

ADVERTISEMENT

Cocoșii, profitați din toate punctele de vedere, financiar, sentimental, tot. Câinii, nu trebuie să aveți așteptări și fiți atenți la ce se întâmplă în jurul vostru. Mistreții vor avea mici probleme de sănătate, atenție mare în trafic.”, a precizat Anca Dimancea, la WOWZodiac.

Astrologul menționează că în luna februarie este importantă modalitatea în care fiecare zodie în partea acționează și gândește. Iar cele mai multe lucruri care se vor întâmpla sunt legate de natură.

Totodată, Anca Dimancea mai are o recomandare importantă. Aceasta spune că este bine să ne folosim de centrul casei. Lucrurile se vor schimba aici, astfel că este nevoie ca fiecare nativ în parte să își ia măsuri de siguranță.

„Aș recomanda în primul rând, pentru această lună, să folosiți centrul casei, este foarte important. În curând va fi foarte prost aspectat centrul casei, iar noi trebuie să prevenim de pe acum.”, a mai adăugat Anca Dimancea.

ADVERTISEMENT