Life

Anca Dumitra, realizări uriașe în plină pandemie. Gianina din Las Fierbinți, dezvăluiri despre viața ei amoroasă

Pentru Anca Dumitra, Gianina din serialul de comedie Las Fierbinți, difuzat de PRO TV, pandemia a adus lucruri bune. Vedeta a vorbit și despre situația ei amoroasă într-un interviu recent.
24.02.2022 | 11:57
Anca Dumitra realizari uriase in plina pandemie Gianina din Las Fierbinti dezvaluiri despre viata ei amoroasa
Anca Dumitra o joacă pe Gianina în serialul Las Fierbinți. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anca Dumitra, actrița cunoscută de publicul larg pentru rolul Gianina din Las Fierbinți, se numără printre vedetele care au avut un dram de noroc în pandemie.

Artista a reușit să se mute în casa ei, după ce în ultimii ani a stat în chirie. Aceasta este, de departe, cea mai mare realizare, cu care se mândrește.

ADVERTISEMENT

Gianina din Las Fierbinți pare să aibă și inima ocupată. Vedeta a lăsat să se înțeleagă că există un bărbat în viața ei. Discretă, așa cum o știm, nu a dat detalii, însă a spus că iubește.

Anca Dumitra, Gianina din Las Fierbinți, confesiuni despre viața personală

„Mi-am luat casă și am făcut-o chiar în plină pandemie, în 2020. M-am ocupat până în cel mai mic detaliu, cu toate complicațiile aferente, când te apuci să distrugi pereți ca să pui alții și multe alte aventuri de acest fel. Poate oamenii au impresia că dacă apari la televizor ești miliardar în euro”, a declarat Anca Dumitra pentru OK! Magazine.

ADVERTISEMENT

Întrebată dacă este implicată într-o relație amoroasă, Anca s-a fâstâcit, recunoscând că se întâmplă lucruri frumoase în plan sentimental.

„Îmi place să iubesc, asta pot să spun cu siguranță. Și dacă vorbesc despre iubire, înseamnă că ceva acolo o fi…”, a confirmat subtil Anca Dumitra.

ADVERTISEMENT

Gianina din Las Fierbinți a spus că discreția nu a venit în urma celebrității, ci așa a fost educată de mică. Preferă să nu vorbească foarte mult despre viața ei personală și ar fi făcut asta și dacă nu era una din cele mai apreciate actrițe de la noi.

Anca a recunoscut că ai ei o întreabă din când în când dacă are de gând să își formeze o familie. Vedeta oferă de fiecare dată același răspuns: toate vin la vremea lor, când decide Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

Încă nu este momentul să își întemeieze o familie

„Sunt de părere că lucrurile trebuie făcute când le simți cu adevărat. Nu trebuie să le forțezi, indiferent că vorbim de sfera profesională sau personală.

Poate că oricine își dorește să aibă de la 20 de ani și cariera mult visată, și familia mult visată. Toate vin atunci când este cazul. Dumnezeu știe mai bine ca oricine când e momentul”, a completat Anca Dumitra în același interviu.

Serialul „Las fierbinți” a ajuns la sezonul cu numărul 20 și este unul dintre cele mai urmărite din România. Comedia este difuzată la PRO TV, în fiecare joi, de la ora 20:30.

 

ADVERTISEMENT