Life

Anca Pandrea, gest emoționant de sărbători pentru regretatul Iurie Darie: ”Mă îmbrac frumușel și mâncăm amândoi”

Anca Pandrea va face un gest emoționant de sărbători pentru regretatul său soț, actorul Iurie Darie, care a murit în urmă cu zece ani.
22.12.2022 | 08:39
Anca Pandrea gest emotionant de sarbatori pentru regretatul Iurie Darie Ma imbrac frumusel si mancam amandoi
Actorul Iurie Darie a murit pe 9 noiembrie 2012. Sursa foto: captură youtube, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Actrița Anca Pandrea poartă încă un dor profund față de regretatul ei soț, actorul Iurie Darie. De Crăciun are de gând să facă un gest emoționant în memoria lui.

Anca Pandrea, gest emoționant de Crăciun pentru Iurie Darie. De zece ani, actrița face același lucru

Sunt zece ani de când Iurie Darie s-a stins din viață. Actorul a murit în noiembrie 2012, iar în inima Ancăi Pandrea durerea este în continuare mare.

ADVERTISEMENT

Pentru a-i demonstra artistului că nu l-a uitat și pentru a-l simți mai aproape de ea, Anca Pandrea va merge a doua zi de Crăciun la mormântul lui Iurie Darie.

Actrița va fi însoțită de prietenele sale, la cimitir, pe care le-a invitat și acasă. Aici, vrea să le așeze la masă, pentru a gusta din bucatele de Crăciun, iar unul dintre locuri îi va fi rezervat lui Iurie Darie.

ADVERTISEMENT

”A doua zi de Crăciun o să merg la Iura. Niciodată de sărbători nu merg în prima zi. Nici de Crăciun, nici de Noul An, nici de Paște. Tot a doua zi merg.

Și la Crăciunul acesta, la fel procedez. O să merg tot a doua zi. Nu merg în prima zi, pentru că e foarte multă lume. Și o să merg la Iura a doua zi de Crăciun cu niște prietene.

ADVERTISEMENT

Le-am invitat la mine și o să luăm masa împreună. Și, normal, și cu Iura. Îi punem și lui tacâmuri la masă. Asta fac și când sunt doar eu cu el la masă. Pun tacâmuri pentru două persoane. Ca și când este aici. Mă îmbrac frumușel și mâncăm amândoi”, a spus Anca Pandrea pentru Viva.ro

Anca Pandrea, mod inedit de a împodobi bradul de Crăciun

Actrița a vorbit și despre bradul de Crăciun. A mărturisit că încă nu l-a împodobit, așa cum au făcut, deja, mulți români, ci așteaptă strict seara de Ajun. Atunci, va decora bradul doar cu fotografii cu ea și Iurie Darie.

ADVERTISEMENT

În schimb, când va trece pe la mormântul actorului, Anca Pandrea nu va merge oricum, ci cu decorațiuni de sărbătoare. Va împodobi locul de veci cu beteală și coroniță.

Actorul Iurie Darie a decedat la vârsta de 83 de ani, în urmă cu un deceniu. Un accident vascular cerebral a fost afecțiunea care l-a răpus.

De când a rămas văduvă, Anca Pandrea trăiește cu greu fără soțul său. În luna octombrie a avut și probleme de sănătate. A ajuns pe patul de spital, din cauza virusului SARS-COV2.

ADVERTISEMENT