Life

Anca Pandrea, în lacrimi în ziua în care a împlinit 78 de ani: „Este foarte greu, mai ales de sărbătoare.”

Anca Pandrea și-a sărbătorit ziua de naștere alături de prietenii apropiați. Văduva regretatului actor a îzbucnit în plâns de dorul lui.
22.02.2024 | 10:43
Anca Pandrea in lacrimi in ziua in care a implinit 78 de ani Este foarte greu mai ales de sarbatoare
Anca Padrea, în lacrimi în ziua în care a împlinit 78 de ani. Ce a emoționat-o atât de tare Sursă foto: Google
ADVERTISEMENT

Anca Pandrea, în lacrimi zi de zi. De când Iurie Darie a plecat dintre noi, viața artistei s-a schimbat radical. Cei doi s-au iubit timp de 25 ani, iar după decesul bărbatului, Anca Pandrea nu și-a mai refăcut viața personală.

Anca Pandrea, în lacrimi de ziua ei

Celebra actriță își păcălește dorul cu amintirile pe care le-a căpătat de-a lungul relației. Însă, câteodată acest lucru nu este suficient pentru a-i alina suferința.

ADVERTISEMENT

Recent, actrița a împlinit 78 de ani și a organizat o petrecere restrânsă la ea acasă, unde și-a invitat cei mai apropiați prieteni. Vedeta regretă că fostul soț nu a putut participa la eveniment. Însă, ea susține că la un moment dat a simțit prezența marelui actor. Acest lucru a făcut-o să se emoționeze până la lacrimi.

„A fost și este, în continuare, o zi în care fac o vârstă, pe care nu mi-e rușine că o fac, pentru că am făcut ceva pe lumea asta. 78 de ani. M-am întâlnit cu prietenii, aici, la noi, acasă, dar iubirea și sufletul meu, Iura, a fost cu noi, și, la un moment dat, chiar am plâns”, a declarat Anca Pandrea, pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă Anca a avut un moment de picaj la petrecerea aniversară, invitații nu au lăsat situația așa. Au înveselit-o și au avut grija ca petrecerea să fie un real succes.

“Oamenii nu au nicio vină, că i-ai invitat să se distreze, nu i-ai invitat să plângă. Ne-am simțit foarte bine. Suntem în continuare bine și sunt bucuroasă că am reușit să trec și peste ziua asta, cu sănătate și cu bucurie, cu prietenii mei, cu mare dragoste”, a mai declarat Anca Pandrea.

ADVERTISEMENT

Anca Pandrea a fost surprinsă de cadourile primite

A fost răsfățată de prieteni. Anca a primit o mulțime de cadouri speciale care i-au bucurat sufletul. Un invitat i-a pregătit o surpriză emoționantă și i-a adus un set de poze din tinerețea actorului Iulie Darie, în rolul de Făt- Frumos din filmul „Blanca”.

Un alt prieten poet a recitat prin intermediul telefonului o poezie adusă drept omagiu marelui actor Iurie Darie. Desigur, că buchetele de flori superbe nu au lipsit din lista de cadouri primite de Anca Pandrea.

ADVERTISEMENT

Anca Pandrea susține că bunii săi prieteni au ajutat-o să depășească încercările dificile la care a fost supusă. În urmă cu puțin timp, actrița s-a confruntat cu probleme de sănătate. Acum este mai bine și este recunoscătoare celor care o sprijină.

ADVERTISEMENT
Tags: