Life

Clipe grele pentru Anca Pandrea. La 11 ani de la moartea lui Iurie Darie, a ajuns la spital: „Eu nu îi pot face pomană”

Anca Pandrea a ajuns din nou pe patul de spital. Actrița ar fi trebuit să se ocupe zilele astea de parastasul lui Iurie Darie.
10.11.2023 | 23:01
Clipe grele pentru Anca Pandrea La 11 ani de la moartea lui Iurie Darie a ajuns la spital Eu nu ii pot face pomana
Anca Pandrea a ajuns la spital. Sursa foto: captură Prima TV
ADVERTISEMENT

La 11 ani de la moartea lui Iurie Darie, Anca Pandrea nu se poate ocupa de pomenirea creștinească. Actrița care și-a iubit enorm soțul și nu i-a acceptat niciodată pierderea are probleme serioase de sănătate.

Anca Pandrea se ocupă cu probleme grave de sănătate

Zilelea acestea sunt crunte pentru Anca Pandrea. Nu doar că se împlinesc 11 ani de la decesul lui Iurie Darie, care a murit pe data de 9 noiembrie 2012, dar se confruntă și cu probleme serioase de sănătate.

ADVERTISEMENT

Actrița e internată de câteva zile și se pare că perioada pe care o va petrece în spital va fi una destul de îndelungată. Astfel că, nu se poate ocupa de parastasul soțului său, a cărui pierdere nu a acceptat-o niciodată.

„Sunt în spital de trei zile, sunt internată la Spitalul de Urgență. Am probleme cu inima. Îmi vor face electroșocuri de luni. Am insuficiență cardiacă și pulmonară. Probabil inima a obosit….”, a declarat Anca Pandrea pentru viva.ro. 

ADVERTISEMENT

Astfel că, deși nu se poate ocupa personal de, Anca Pandrea a delegat-o pe buna sa prietenă, care i-a fost apropiată și lui Iurie Darie, pentru a face toare pregătirile necesare.

„Eu nu îi pot face pomană lui Iura”

Actrița a povestit că femeia, pe numele său Ingrid, se va ocupa de mâncare, pregătind bucatele pe care actorul le aprecia. De asemenea, tot ea va merge la biserică și va împărți pachetele.

ADVERTISEMENT

„Eu nu îi pot face pomană lui Iura. De aceea, prietenii noștri comuni nu îl vor uita niciodată, iar Ingrid îi face ceea ce îi plăcea lui și va da de pomană.  A m rugat-o pe Ingrid, o bună prietenă, să meargă în locul meu la cimitir.

Căci s-au împlinit 11 ani de când Iura a plecat și este undeva acolo sus… Iar Ingrid va împărți în locul meu pentru Iura. Ea va merge și la biserică, și la cimitir pentru parastas. Ingrid se ocupă de tot, de mâncare și de colivă”, a povestit Anca Pandrea.

ADVERTISEMENT

Amintim că în urmă cu o lună, Anca Pandrea a mers la medic pentru a-și lua o rețetă compensată de medicamente, dar și pentru a-și face un control la plămâni. Și atunci, tot o prietenă i-a fost alături.

ADVERTISEMENT