Life

Ce se întâmplă cu Anca Pandrea. A ratat parastasul de 11 ani al lui Iurie Darie

Ce se întâmplă cu Anca Pandrea, care a ratat parastasul lui Iurie Darie. Văduva marelui actor are probleme serioase de sănătate.
13.11.2023 | 23:11
Ce se intampla cu Anca Pandrea A ratat parastasul de 11 ani al lui Iurie Darie
Anca Pandrea a ratat parastasul lui Iurie Darie. Sursa foto: Captură YouTube, Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anca Pandrea a povestit ce se întâmplă cu ea și de ce a ratat parastasul lui Iurie Darie, care a murit în urmă cu 11 ani. Văduva regretatului actor se confruntă cu probleme serioase de sănătate.

Anca Pandrea a ratat parastasul lui Iurie Darie. Ce se întâmplă cu actrița

De curând, Anca Pandrea a ajuns la spital, acolo unde este internată și acum. Actrița a ratat parastasul de 11 ani al soțului ei, care s-a stins din viață în noiembrie 2012.

ADVERTISEMENT

Deși nu s-a putut ocupa de pomana pentru regretatul ei soț, Anca Pandrea a rugat o prietenă de-ale sale să se ocupe de acest aspect. Parastasul a avut loc la Biserica Albă din București.

Printre preparatele care au fost pregătite la parastas s-au numărat iahnie de fasole, salată boeuf, dar și ouă umplute. Prietena actriței a avut grijă să aranjeze felurile de mâncare și să facă totul ca la carte.

ADVERTISEMENT

“Parastasul a avut loc la Biserica albă din București. De parastas s-a ocupat o prietenă, Ingrid, iar Iura nu a fost uitat. Aceasta i-a făcut iahnie de fasole, salată de crudități, ouă umplute, salată de boeuf, copănele la grătar și nu numai. Le-a aranjat pe toate frumos, inclusiv coliva”, a declarat Anca Pandrea pentru Viva.ro.

La biserică și la cimitir au fost prezenți și prietenii actriței, Elian Băcilă și George Munteanu, care au împărțit pachetele, după care au vizitat-o pe văduva lui Iurie Darie la spital.

ADVERTISEMENT

Anca Pandrea suferă de insuficiență cardiacă și pulmonară, pentru care se tratează la spital în aceste momente. “Eu încă sunt în spital. O să mi se facă toate investigațiile.

E vorba să îmi facă electroșocuri și, momentan, au hotărât să îmi facă mai întâi electrocardiograma și, dacă iar bate aritmic, o să îmi facă aceste electroșocuri. Inima și-a mai revenit, dar plămânii… Eu am insuficiență cardiacă și pulmonară”, a mai spus actrița.

ADVERTISEMENT

Anca Pandrea nu a mai ajuns la mormântul soțului ei

Iurie Darie a murit pe 9 noiembrie 2012, la vârsta de 83 de ani. Deși sunt mulți ani de când soțul ei a trecut în neființă, Anca Pandrea spune că îi simte prezența chiar și acum.

Din cauza problemelor de sănătate, Anca Pandrea a putut ajunge anul acesta doar de două ori la mormântul soțului ei. Aceasta nu are voie să stea în soare sau în frig.

“Luna viitoare o să-i fac parastas lui Iura, ca de obicei. Încă îi simt prezența, chiar dacă a trecut atâta vreme. O dată am simțit că a trecut ceva, așa, pe lângă mine. Senzația era că m-a atins ușor, în treacăt, ca o adiere”, spunea Anca Pandrea în urmă cu câteva săptămâni.

ADVERTISEMENT
Tags: