Life

Anca Serea a ajuns cu copiii la spital în toiul nopții. Ce diagnostic au primit micuții: „Sperăm să se facă repede bine”

Anca Serea a ajuns de urgență cu copiii la spital. Vedeta a observat, exact înainte de culcare, că cei mici nu se simt deloc bine.
03.03.2024 | 18:53
Anca Serea a ajuns cu copiii la spital in toiul noptii Ce diagnostic au primit micutii Speram sa se faca repede bine
Anca Serea a ajuns cu trei dintre copiii săi la spital. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anca Serea nu a avut deloc parte de relaxare în weekend. De fapt, vedeta a avut parte de momente grele și a ajuns în toiul nopții cu copiii la spital. Doi dintre cei mici au nevoie de tratament.

Anca Serea a ajuns cu copiii la spital

Anca Serea ajuns din nou cu copiii la spital. Trei dintre copiii săi, Ava, Leah și Moise s-au îmbolnăvit, iar vedeta și-a dat seama că cei mici nu sunt în regulă și a luat imediat măsuri, alături de soțul său, Adi Sînă.

ADVERTISEMENT

Aceștia au mers mai întâi la o clinică privată, apoi au ajuns și la un spital de stat. Aceștia au fost testați de gripă, iar Anca le-a spus de la început celor care o urmăresc în mediul online prin ce trece.

„La spital cu Ava, Leah și Moise! Din păcate, veștile nu sunt bune…”, a fost mesajul publicat de Anca Serea în mediul online în timpul nopții. Ulterior, dimineața, ea a oferit mai multe detalii despre starea de sănătate a celor mici. 

ADVERTISEMENT

„Bună dimi târzie. Am avut o noapte de pomină. Eu nu prea-s adepta mersului la doctor foarte des, însă inima îmi spunea că ceva nu este în regulă cu Ava. O tuse urâțica și faptul că am găsit-o cu tricoul foarte, foarte ud m-au determinat să mergem la un consult de rutină.

Am avut o noapte extraordinar de grea. Copiii noștri au fost bolnăviori de ceva vreme, dar fără febră, doar puțini apatici. Au mers la școală, au fost testați. N-a ieșit nimic surprinzător în urma testelor. Dar aseară întâmplarea face ca înainte de culcare, pe la ora 20:00, am simțit că Ava nu e ok”, a dezvăluit soția lui Adi Sînă.

ADVERTISEMENT

Ce diagnostic au primit cei mici

Anca Serea a continuat dezvăluirile și a menționat ce diagnostice au primit cei mici. În timp ce Leah este sănătoasă, Ava și Moise vor avea nevoie să urmeze un tratament în următoarea perioadă.

„Apoi, după foarte multe ore de așteptat la Matei Balș, unde medicii au fost foarte preciși s-a dovedit că Ava, din păcate, va trebui să stea acasă timp de două săptămâni, repaus, hidratare și tratament.

ADVERTISEMENT

Din păcate, Moise are gripă. A fost testat. Leah nu are nimic, iar Ava a primit două diagnostice, unul dintre ele este pneumonia și sperăm să se facă repede foarte bine. Știm că este un copil foarte rezistent, sportiv și care mănâncă super sănătos și deocamdată ne-am izolat, o parte din copilași”, a adăugat Anca Serea.

ADVERTISEMENT
Tags: