Life

Anca Serea, despre al șaptelea copil: “Dacă aș fi însărcinată, ar fi foarte greu mental”

Anca Serea a vorbit despre posibilitatea de a avea al șaptelea copil. Soția lui Adi Sînă a recunoscut că i-ar fi foarte greu mental să rămână însărcinată acum.
04.04.2022 | 11:37
Anca Serea despre al saptelea copil Daca as fi insarcinata ar fi foarte greu mental
Ce spune Anca Serea despre al șaptelea copil? Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anca Serea a născut de șase ori, iar soțul ei, Adi Sînă, și l-ar dori și pe al șaptelea copil. Vedeta are momente în care se simte copleșită, însă este fericită că toți copiii sunt sănătoși, chiar dacă fiecare zi reprezintă o adevărată provocare.

Anca Serea, despre al șaptelea copil

În cadrul unui interviu, soția lui Adi Sînă a vorbit despre posibilitatea de a avea un al șaptelea copil. După șase nașteri, internauții se întreabă dacă mai are curaj să treacă încă o dată prin această experiență.

ADVERTISEMENT

Bruneta a vorbit cu partenerul ei, care își dorește foarte mult să mai aibă un copil împreună cu ea. Dintre cei șase copii, patru sunt ai fostului membru Akcent, iar doi din relația Ancăi Serea cu Filip Poplingher, care s-a stins din viață în 2010.

Fosta prezentatoare de la Prima TV nu a spus dacă exclude sau nu posibilitatea de a deveni mamă a șaptea oară, dar consideră că nu e momentul. Anca Serea spune că vremurile în care trăim nu sunt tocmai prielnice pentru a-și mări familia cu încă un membru.

ADVERTISEMENT

„Adi își dorește foarte mult încă un copilaș. Pentru mine, în momentul ăsta, este suficient, pentru că trăim niște vremuri mai atipice și cu încărcătură energetică deosebită și nu aș spune una pozitivă, ci una negativă.

Mi se pare așa o mare loterie să mai aduci un copil pe lumea de astăzi. Dacă aș fi însărcinată, ar fi foarte greu mental. E o nesiguranță care plutește în ultimii doi ani asupra noastră.”, a declarat Anca Serea pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Cum se descurcă Anca Serea cu cei șase copii

Anca Serea se consideră o mamă norocoasă, chiar dacă sunt momente în care îi este greu să se descurce cu toți copiii. Aceasta recunoaște că și-a dorit foarte mult copii și nu se plânge de oboseală.

„Pentru mine este normalitatea mea de zi cu zi, chiar cred că sunt o mămică norocoasă, pentru că mi-a dat Dumnezeu 6 copii frumoși și sănătoși și sunt recunoscătoare, chiar dacă am multe momente în care sunt depășită, la propriu, și sunt foarte obosită.

ADVERTISEMENT

Mă uit în ochii lor și nu pot să spun că sunt supărată, nervoasă sau nemulțumită, pentru că ei sunt darul de la Dumnezeu.

Mi i-am dorit foarte mult și îmi găsesc toate resursele și toată energia pur și simplu fiind un părinte implicat, stând tot timpul cu ei, făcând lucruri bune în viața lor, educându-i, învățându-i. E o provocare întreagă. În fiecare zi e o provocare.”, a mai declarat soția lui Adi Sînă pentru sursa citată.

Anca Serea este una dintre cele mai apreciate mămici din showbiz-ul românesc. Internauții o admiră pentru modul în care se descurcă cu toți copiii.

La 41 de ani, după șase nașteri, vedeta are o siluetă de invidiat. În urmă cu ceva timp, bruneta a spus că mama natură i-a oferit aceste trăsături. Somnul și stilul de viață sănătos o ajută să-și mențină aspectul fizic apreciat de internauți.

ADVERTISEMENT
Tags: