Life

Anca Serea ia tratamente pentru a deveni mamă a șaptea oară. Ce probleme de sănătate are vedeta

Anca Serea vrea să devină mamă a șaptea oară, dar are niște probleme de sănătate care o împiedică, pentru care ia tratament.
10.10.2021 | 20:50
Anca Serea ia tratamente pentru a deveni mama a saptea oara Ce probleme de sanatate are vedeta
ADVERTISEMENT

Anca Serea vrea să devină iarăși mamă, dar niște probleme de sănătate o împiedică. Vedeta a mărturisit că își dorește foarte mult să mai aibă un copil, pe al șaptelea.

Anca Serea vrea al șaptelea copil. Aceasta are niște probleme de sănătate care o împiedică

Vedeta a explicat că are niște probleme de sănătate în aceste momente care o împiedică să devină mamă din nou, dar aceasta a luat deja măsuri pentru a le rezolva și să-și îndeplinească visul de a naște al șaptelea copil al său.

ADVERTISEMENT

Anca Serea a povestit chiar că își dorește mai mulți copii, nu doar încă unul. Aceasta a precizat că, în urma unor investigații medicale, s-a descoperit că are anemie și în aceste momente ia tratamente pentru a o pune la punct.

Totuși, ea a precizat că nu este nimic grav și că problemele de sănătate se vor rezolva curând, conform Click.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mai transmis că se simte bine în aceste momente și nu are motive de îngrijorare, dar a insistat asupra faptului că își mai dorește copii.

„Întotdeauna am zis că-mi plac copiii, cred că e mai mult decât evident lucrul acesta. Îmi doresc să mai facem copii, dar acum cum o vrea Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

Nu e nimic senzațional, am o anemie, o problemă de sănătate, dar sunt convinsă că totul se va rezolva.

Am un tratament prescris de medic, este un tratament susținut. Deocamdată mă simt bine”, a declarat Anca Serea pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Anca Serea despre speculațiile că ar face parte dintr-o sectă

Anca Serea a vorbit și despre faptul că s-a speculat la un moment dat că face parte dintr-o sectă din cauza faptului că a născut atâția copii, un lucru neobișnuit în România.

Astfel, aceasta a ținut să explice că religia nu are nicio legătură cu numărul de prunci pe care i-a născut și că este un „om normal”. Ea a recunoscut că îi plac foarte mult copiii.

„Am primit nu o dată întrebarea dacă sunt sectantă, pentru că am ales să fiu mamă nu a unui singur copil, ci a șase. Sunt o persoană normală, ca și voi, căreia pur și simplu îi plac copiii și adoră să fie mamă”, a spus ea pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT
Tags: