Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Anchetă la Dinamo după scandalul dintre fani și șeful firmei de pază, suporter rapidist. Reacția fermă a lui Eugen Voicu

Eugen Voicu are o reacție fermă în scandalul dintre suporterii lui Dinamo București și șeful firmei de pază, George Daniel Bozieru, care este și suporter rapidist.
24.03.2024 | 15:11
Ancheta la Dinamo dupa scandalul dintre fani si seful firmei de paza suporter rapidist Reactia ferma a lui Eugen Voicu
Eugen Voicu, reacție fermă în scandalul dintre fanii lui Dinamo și șeful firmei de pază, suporter rapidist: „Vom face o anchetă!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Este un conflict aprins între suporterii de la Dinamo București și George Daniel Bozieru, șeful firmei de pază al „câinilor roșii”. Eugen Voicu a reacționat la FANATIK SUPERLIGA și a dezvăluit hotărâre este în discuție între acționarii trupei din Ștefan cel Mare.

Eugen Voicu, reacție în scandalul dintre fanii lui Dinamo și șeful firmei de pază, suporter rapidist: „Vom face o anchetă!”

George Bozieru este responsabil cu ordinea și siguranța la confruntările lui Dinamo de pe teren propriu, însă o mare parte dintre suporteri îl atacă constant. Acesta a lucrat atât la FC Rapid, cât și la CS Rapid, iar trecutul din Giulești nu este pe placul fanilor „câinilor roșii”.

ADVERTISEMENT

Eugen Voicu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre scandalul dintre George Bozieru și suporterii lui Dinamo București. Șeful „câinilor” urmează să pornească o anchetă și să discute cu ceilalți acționari despre viitorul lui.

„Este angajatul firmei de pază cu care colaborăm, dar nu este angajatul clubului. Până acum interacțiunea cu dânsul a fost foarte eficientă, a fost proactiv și a făcut multe lucruri pe care alți angajați ai clubului nu au putut să le rezolve.

ADVERTISEMENT

Luăm decizii la nivel de grup. În Red&White nu doar o singură persoană decide anumite lucruri, atunci va trebui să vorbim între acționari. Nu suntem mulți și este destul de simplu să ne întâlnim și să luăm o decizie”, a spus Voicu.

Ce se întâmplă cu George Bozieru la Dinamo: „Vrem să se implice mai puțin”

„Este posibil să discutăm acest subiect. Noi vrem să se implice mai puțin în viața clubului, cel puțin în perioada următoare. Probabil că lucrurile se vor liniști la un moment dat, poate că vom purta un dialog cu suporterii. Nu putem să îl dăm afară, este angajatul firmei de pază.

ADVERTISEMENT

Este vorba de o percepție, care uneori nu se fondează uneori pe informații reale”, a declarat patronul de la Dinamo la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30, live pe site-ul FANATIK.RO, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Explicațiile celui mai criticat om de la Dinamo: „Nu are nicio legătură”

George Daniel Bozieru a atins 4 subiecte tari într-un interviu în exclusivitate pentru FANATIK. Acesta a vorbit despre poza pentru care îl acuză suporterii lui Dinamo, dar și trecutul său rapidist.

ADVERTISEMENT

„Emblema în flăcări nu a existat niciodată pe pagina mea de Facebook și nici nu va fi pe propriul profil, pe orice rețea de socializare. Confuzia s-a creat în rândul suporterilor pentru că există în lumea virtuală o pagină cu numele unui George Daniel de undeva din Dâmbovița.

Nu are nicio legătură cu profilul meu, eu sunt George Daniel din Bucuresti , așa cum mă cunoaște toată lumea de ani de zile. Nu voi ascunde niciodată că în copilăria mea am ținut cu Rapid. Teribilismele specifice vârstei nu pot fi comentate în spațiul public.

Când am plecat de-acasă, tata mi-a spus să fiu un om onest și mândru de ceea ce voi reuși în viață. Am terminat o academie, dar îmi place prea mult fotbalul că să renunț la acest vis, de a face parte dintr-un club mare al României”, a spus șeful firmei de pază.

ANCHETA LA DINAMO | Cine este, de fapt, RAPIDISTUL George Bozieru, ANGAJAT al alb-rosilor

ADVERTISEMENT