Sport

Anchetă internă la PSG! De ce a cerut Nasser Al-Khelaifi să fie investigat Lionel Messi

PSG e în pauză competiţională, pentru meciurile echipelor naţionale, însă Nasser Al-Khelaifi a cerut începerea unei anchete interne în cazul lui Lionel Messi.
10.11.2021 | 08:01
Ancheta interna la PSG De ce a cerut Nasser AlKhelaifi sa fie investigat Lionel Messi
ADVERTISEMENT

Lionel Messi a ratat ultimele două meciuri ale lui PSG, cu RB Leipzig şi cu Bordeaux, din cauza unei accidentări. Cu toate acestea, fotbalistul de 34 de ani a plecat la naţionala Argentinei şi a efectuat deja primele antrenamente.

În tot acest timp, oficialii lui PSG sunt scandalizaţi de întreaga situaţie şi Nasser Al-Khelaifi suspectează că Lionel Messi ar fi putut să joace în meciul cu Bordeaux. Mai mult decât atât, Leonardo, directorul sportiv al parizienilor, a susţinut că jucătorul nu trebuia să fie convocat.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi, în centrul unei anchete interne la PSG

Jurnaliştii de la El Nacional au anunţat că Nasser Al-Khelaifi a cerut începerea unei anchete interne la PSG. Boss-ul clubului de pe “Parc des Princes” vrea să afle dacă Lionel Messi putea sau nu să joace în meciul cu Bordeaux.

În cadrul clubului ar exista suspiciuni că Lionel Messi oferă prioritate Argentinei, acesta fiind şi motivul pentru care nu a evoluat în ultimul meci din campionat. Situaţia este una explozivă, în condiţiile în care parizienii îi oferă un salariu stelar de 41.000.000 de euro pe an.

ADVERTISEMENT

Astfel, în doar câteva săptămâni, tensiunile dintre PSG şi Lionel Messi au crescut la cote alarmante. De altfel, Leonardo a trimis câteva săgeţi, după ce argentinianul s-a accidentat în partida cu Lille.

“Messi a petrecut mai mult timp la echipa naţională decât aici (n.r. la PSG). Când călătorești atât de mult, e greu. E normal să apară probleme musculare”, spunea directorul sportiv al lui PSG, după accidentarea lui Messi.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi, titular în Uruguay – Argentina

Argentina are parte de două derby-uri în preliminariile CM 2022, cu Uruguay şi Brazilia, iar toţi ochii sunt pe Lionel Messi. Vedeta lui PSG a ajuns luni la baza de pregătire a selecţionatei “Albiceleste” şi a intrat direct la antrenamente.

Conform Ole, Lionel Messi va fi titular cu Uruguay, primul meci al Argentinei, pe 13 noiembrie, de la ora 01:00. Marţi, fotbalistul de 34 de ani a participat la prima sesiune de antrenament, în timp ce la a doua s-a pregătit separat, alături de Leandro Paredes, colegul lui de la PSG, ca o măsură de prevenţie.

ADVERTISEMENT

Jurnaliştii argentineni au dezvăluit şi ce mesaj i-a transmis Lionel Messi lui Scaloni, selecţionerul Argentinei. Cei doi au discutat înainte de confirmarea listei jucătorilor convocaţi pentru cele două meciuri, imediat după accidentarea din meciul cu Lille.

“Vin şi voi juca în ambele meciuri”, i-a spus Messi lui Scaloni, ceea ce ar putea să inflameze şi mai mult spiritele la PSG.

“Nu suntem de acord să lăsăm la națională un jucător care, din punctul nostru de vedere, nu este apt din punct de vedere fizic sau care este în proces de recuperare. Nu este logic! În astfel de situații ar trebui să existe un acord in partea FIFA”, spunea Leonardo, după ce Lionel Messi a plecat în Argentina, semn că războiul e în toi la PSG.

ADVERTISEMENT