Life

Anda Adam a spus de ce a divorțat de Sorin Nicolescu. Adevărul a ieșit la iveală abia acum

Anda Adam, despre motivul separării de Sorin Nicolescu. Ce a mărturisit cântăreața legat de mariajul care a durat 6 ani.
09.01.2023 | 19:29
Anda Adam a spus de ce a divortat de Sorin Nicolescu Adevarul a iesit la iveala abia acum
Anda Adam, despre motivul separării de Sorin Nicolescu. Ce a mărturisit cântăreața. Sursa foto: Instagram / Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities a spus de ce a divorțat de fostul partener de viață alături de care a devenit mamă pentru prima oară. Adevărul a ieșit la iveală abia acum când a ajuns la al doilea mariaj.

Anda Adam, despre motivul separării de Sorin Nicolescu. Ce a mărturisit cântăreața

Anda Adam a vorbit sincer și deschis despre motivele care au stat la baza despărțirii de Sorin Nicolescu. Cei doi au semnat actele de divorț din cauza problemelor și anturajului în care a fost implicat bărbatul în adolescență.

ADVERTISEMENT

În plus, omul de afaceri a fost implicat în afaceri ilegale și condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare în anul 2019.Cu toate acestea vedeta susține că nu a luat decizia separării pentru a-și proteja imaginea.

„Sunt foarte asumată! Nu cred că poți să te joci cu viețile oamenilor așa doar pentru că pur și simplu există o bilă neagră într-un trecut al lor.

ADVERTISEMENT

Problema pe care el a avut-o este ceva extrem de vechi, din perioada în care el avea 19 ani. Noi eram împreună când el avea 33 de ani.

Vorbim de o conjunctură proastă în care el a fost atunci când era la vârsta adolescenței și pur și simplu a picat într-o plasă din cauza anturajului.

ADVERTISEMENT

Ulterior a avut de tras foarte mult și a trebuit să rezolve cumva situația. Niciodată nu aș fi luat o decizie de genul acesta ca să îmi protejez imaginea”, a dezvăluit Anda Adam într-un interviu pentru Antena Stars.

Anda Adam, sacrificii pentru familia sa

Anda Adam iubește ceea ce face, mai ales că este în industria muzicală de foarte mulți ani, însă spune că lasă în plan secund cariera atunci când vine vorba de oamenii pe care îi iubește. Blondina face multe sacrificii pentru familia sa.

ADVERTISEMENT

Totodată, renumita cântăreață punctează faptul că nu este deloc o persoană artificială și susține că nu ar da deoparte un om drag doar pentru că are anumite probleme care i-ar putea afecta imaginea publică.

ADVERTISEMENT