Life

Anda Adam, adevărul despre operațiile estetice. Ce îmbunătățiri și-ar mai face

01.11.2020 | 17:44
Anda Adam adevarul despre operatiile estetice Ce imbunatatiri siar mai face
ADVERTISEMENT

Anda Adam (40 de ani) are o formă fizică de invidiat datorită sportului, dar și medicului estetician. Cântăreața a vorbit despre operațiile estetice făcute de-a lungul timpului și nu sunt deloc atât de mult cum ar fi crezut fanii săi. 

Fosta concurentă de la „Ferma. Orășeni vs Săteni” arată excelent și se simte minunat în propria piele, dar cu toate acestea a trecut pragul cabinetelor. Blondina susține că are doar două intervenții, nicidecum mai multe. Una dintre acestea este la nas, iar cealaltă la bust.

ADVERTISEMENT

„Am două operații, atât. Este vorba despre un implant și o rinoplastie cu deviație de sept”, a mărturisit recent Anda Adam într-un interviu pentru revista VIVA.

Adam Adam recunoaște intervențiile făcute. Ce operații ar mai vrea

Frumoasa cântăreață adoră să facă sport, fiind văzută adesea în sala de antrenament acolo unde petrece foarte mult timp. Artista are foarte mare grijă și la alimentație. Fosta concurentă de la Pro TV mănâncă foarte puțin și este echilibrată în tot ceea ce face.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mărturisit la un moment dat că nu i se face foame foarte des, acesta fiind probabil și motivul pentru care este într-o formă fizică de invidiat. Anda Adam face fitness la cel mai intens nivel, chiar dacă nu se pregătește pentru concursuri de acest gen.

„Consider că arăt bine, dar nu cred că sunt în cea mai bună variantă a mea pentru că, din punctul meu de vedere, fiind o împătimită a sportului, dacă voi avea grijă ce mănânc, în 3-4 luni voi ajunge la forma fizică pe care o consider ca fiind maximumul meu.

ADVERTISEMENT

Evident, la un nivel de om care nu face fitness pentru concurs, dar cu o formă de invidiat”, a completat fosta concurentă de la Ferma, mai arată sursa menționată mai devreme.

Blondina este mulțumită per total de aspectul fizic, însă mărturisește că și-ar fi dorit să aibă părul drept pentru că în momentul de față petrece foarte mult timp la saloanele de înfrumusețare pentru a-și îndrepta buclele.

ADVERTISEMENT

Un alt aspect pe care l-ar schimbat ar fi culoarea ochilor, Anda Adam dorindu-și să fie verzi. Cu toate acestea îndrăgita artistă nu se îndură să recurgă la operația de schimbare a culorii ochilor pentru că implică foarte multe riscuri.

„Cel mai mare regret este că nu am ochii verzi, ca ai mamei mele. Dar nu vreau să risc. Toți cei din familia mea sunt cu ochi deschiși la culoare, eu sunt singura din neam cu ochi căprui”, a mai spus artista.

ADVERTISEMENT