Life

Anda Adam, pagubă de 30.000 de euro. Artista și-a amânat logodna cu Eudor Yosif Mohaci

Anda Adam și partenerul ei de viață, Eudor Yosif Mohaci, au fost nevoiți să-și amâne petrecerea de logodnă stabilită pentru data de 4 decembrie 2021.
28.12.2021 | 20:28
Anda Adam paguba de 30000 de euro Artista sia amanat logodna cu Eudor Yosif Mohaci
Anda Adam, logodnă amânată. Cântăreața a pierdut 30.000 de euro din cauza restricțiilor. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a amânat momentul din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, dar și pentru că numărul invitaților permiși a fost depășit cu mult.

Petrecerea era stabilită într-o locație selectă din Poiana Brașov, acolo unde logodnicul celebrei artiste a închiriat aproape 30 de camere.

ADVERTISEMENT

Se pare că mulți dintre invitați veneau din București sau din Franța, printre care se numără familia, rudele și persoanele apropiate. Din păcate, Anda Adam s-a ales cu o pagubă de 30.000 de euro.

Anda Adam, logodnă amânată. Cântăreața a pierdut 30.000 de euro din cauza restricțiilor

Anda Adam și partenerul ei de viață urmeau să petreacă timp de trei zile și două nopți într-o atmosferă superbă care să îmbine tradițiile românești cu delicatese și șampanie fină.

ADVERTISEMENT

„Da, din păcate am fost nevoiţi să amânăm evenimentul nostru, ar fi avut loc pe 4 decembrie.

Restricţiile ne-au stricat un pic planurile, iar cel mai rău a fost că invitaţii din Franţa apucaseră să îşi cumpere bilete de avion.

Noi, cu două zile înainte de plecarea lor, am aflat că nu mai putem organiza logodna aşa că i-am sunat pe fiecare în parte, le-am spus că, din păcate, nu ne vom mai putea vedea. 

ADVERTISEMENT

Încă nu ştiu când vom replanifica, poate la vară când nu vor mai fi atâtea restricţii. Nu a fost plăcut pentru nimeni”, a spus Anda Adam pentru click.ro.

Anda Adam și Eudor Yosif Mohaci, planuri pentru viitor

Omul de afaceri Eudor Yosif Mohaci a fost cel care s-a ocupat de organizarea întregului eveniment care ar fi trebuit să fie unul de bun augur pentru cei doi îndrăgostiți.

ADVERTISEMENT

Iubitul fostei concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a pus lucrurile la punct cu o lună înainte de data stabilită, însă acum vedeta a fost nevoită să se gândească la alt moment.

„Logodnicul meu se ocupase de toată organizarea cu o lună înainte, a dat un avans la locaţie pentru ca totul să fie cert.

Deocamdată, ne concentrăm pe ale noastre şi suntem foarte bine”, a mai adăugat Anda Adam, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT