Life

Anda Adam și Nicoleta Dragne, un nou scandal la Bravo, ai stil. Cearta dintre concurente a atins cote alarmante

Anda Adam și Nicoleta Dragne au pornit o nouă ceartă în platoul de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, unde sunt concurente pentru titlul de cea mai stilată femeie din România.
12.11.2021 | 08:04
Anda Adam si Nicoleta Dragne un nou scandal la Bravo ai stil Cearta dintre concurente a atins cote alarmante
ADVERTISEMENT

Cântăreața și fosta ispită de la Insula Iubirii au pornit un nou scandal, cearta dintre ele atingând de această dată cote alarmante. Blondina susține că a început să ia totul personal.

Cele două concurente de la Kanal D luptă pentru marele premiu, de aici și înțepăturile și certurile aprinse și nu numai. Ele nu sunt la primul scandal de acest fel.

ADVERTISEMENT

Anda Adam s-a simțit nevoită să-i dea replica Nicoletei Dragne, care susține că vedeta nu a fost mulțumită de ultima jurizare a lui Maurice Munteanu.

Anda Adam și Nicoleta Dragne, schimb de replici la Bravo, ai stil! Celebrities. Ce și-au spus cele două

„Nu a spus nimeni că ai IQ-ul scăzut, asta ai spus tu. Daca tu asta crezi despre tine, este nasol, ce să zic”, a declarat Nicoleta Dragne, conform wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

„Dacă tu ai spus că ești mai deșteaptă decât mine, e ca și cum… scuză-mă, dar m-ai jignit subtil așa spunând că sunt proastă. Este gen ca și cum m-a făcut proastă, dar e ok”, a spus Anda Adam.

Fosta ispită de la Insula Iubirii nu s-a oprit aici cu acuzațiile și susține că artista nu este persoana asumată care se consideră și chiar a lansat injurii la adresa lui Maurice Munteanu.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Dragne crede că blondina nu are curajul să spună totul verde-n față, în schimb vorbește în culise cu colegele de la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Mădălina Pamfile, în apărarea cântăreței Anda Adam. Ce a remarcat

În scandalul celor două a intervenit imediat și Mădălina Pamfile, care i-a luat apărarea cântăreței Anda Adam, în legătură cu acuzațiile lansate de fosta concurentă de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

„Nu a zis deloc să își bage să își scoată Era nervoasă de ce s-a întâmplat. Hai să delimitam bine lucrurile”, a punctat participanta de la Kanal D.

Fosta iubită a lui Victor Slav nu se oprește aici și susține că rivala sa, Nicoleta Dragne, se clasează printre cele mai slabe concurente din acest sezon.

Mai mult decât atât, Anda Adam crede că fosta ispită de la Insula Iubirii are ceva personal cu ea având în vedere discuțiile din ultima perioadă.

„Tu ai o problemă cu mine personal? Dacă vrei să vorbim deschis cu toate camerele putem să o facem. Scopul tău în emisiunea asta e să vii și să faci niste ținute bune pentru că în afară de o ținută a ta, nu mi-a plăcut niciuna.

Mi se pare că ai cele mai proaste ținute din platou. Sunt asumată și directă. Eu nu am venit în emisiune să fac mahala, dacă tu ai venit, este strict părerea ta. Nu vreau să fii tu cea care își permite să mă critice pentru că nu este cazul”, a mai spus artista.

ADVERTISEMENT