Life

Anda Adam și logodnicul ei, Yosif, urmează să devină părinți? Cum a fost surprinsă artista la piscină

Anda Adam s-a relaxat la piscină alături de fiica sa. Ceea ce a ieșit în evidență, însă, a fost silueta vedetei. S-a logodit la sfârșitul anului trecut, iar acum urmează să devină mămică pentru a doua oară?
05.07.2022 | 13:39
Anda Adam si logodnicul ei Yosif urmeaza sa devina parinti Cum a fost surprinsa artista la piscina
Anda Adam, suspectată că este însărcinată. Foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Anda Adam este mămica unei fetițe, Evelin, din căsnicia cu Sorin Nicolescu. La sfârșitul anului trecut, artista s-a logodit cu Eudor Yosif Mohaci, iar acum au apărut zvonuri conform cărora aceasta urmează să le dea fanilor vestea cea mare, aceea ca este din nou însărcinată.

Este Anda Adam însărcinată? Ce au remarcat paparazzii

Anda Adam și-a obișnuit fanii cu o siluetă de invidiat, afișându-și întotdeauna cu mândrie abdomenul plat. Cu toate acestea, paparazzii au surprins-o pe artista la piscină, cu o „burtică suspectă”, ceea ce i-a făcut pe jurnaliștii Antena Stars să se întrebe dacă nu cumva fosta concurentă Bravo, ai stil! se pregătește să devină mămică pentru a doua oară.

ADVERTISEMENT

Vedeta a ales să se răcorească la o piscină din capitală, unde a mers însoțită de fiica ei, Eveline, dar și de câteva prietene apropiate.

Anda Adam a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu șase ani, iar rolul i se potrivește de minune. Artista nu a scăpat-o deloc din ochi pe fata ei și a lui Sorin Niculescu. Au petrecut timpul împreună, s-au jucat în apă și a avut grijă ca părul micuței să nu se ude, scrie spynews.ro. 

ADVERTISEMENT

Anda Adam s-a logodit la finalul anului trecut

La finalul anului trecut, Anda Adam a fost cerută în căsătorie de iubitul său, Eudor Yosif Mohaci, iar artista a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri.

Mai mult, vedeta mărturisea în cadrul unui interviu că ea și logodnicul său își doresc copii și speră ca Dumnezeu să le ofere această șansă.

ADVERTISEMENT

„Este un bărbat foarte romantic. Știți că se spune cei mai iubitori și romantici bărbați sunt francezii. El confirmă această teorie.

Mă copleșește în fiecare zi, mă face să mă îndrăgostesc și mai mult de el. Pentru mine, e bărbatul ideal. Este atent, sensibil, implicat la cei din jurul lui, atent la nevoile mele. 

ADVERTISEMENT

Da, ne dorim și copii, o să vedem dacă de acolo, de sus, o să și primim acest cadou minunat!”, a declarat Anda Adam pentru ciao.ro.

FANATIK a încercat să ia legătura cu Anda Adam și să obțină un punct de vedere în privința acestui subiect, însă până la ora publicării acestui articol, artista nu a răspuns apelurilor noastre.

ADVERTISEMENT
Tags: