Life

Cine este Anda Călin, tânăra care îi menține moralul ridicat lui Liviu Vârciu în fața luptei cu boala? Galerie foto

Liviu Vârciu are, în fața problemelor de sănătate, un aliat neașteptat: pe Anda Călin, mama copiilor săi, o brunetă care îi ține moralul ridicat (și) cu frumusețea ei.
03.12.2021 | 19:06
Anda Călin este logodnica lui Liviu Vârciu și i-a dăruit doi copii deja Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anda Călin, femeia cu care Liviu Vârciu se iubește de cinci ani deja, este una dintre cele mai fierbinți mămici din showbiz-ul românesc, fostul playmate din Playboy având toate atuturile să îl transforme pe actorul și prezentatorul TV într-un bărbat invidiat.

Anda Călin, frumusețea cu care se iubește Liviu Vârciu

Anda Călin are 31 de ani, a născut doi copii – o fetiță și un băiețel – alături de Liviu Vârciu și este logodnica acestuia după cinci ani de relație. Mai mult, cei doi au planuri serioase de căsătorie, chiar dacă, spre surpriza multora, frumoasa brunetă a declarat, în repetate rânduri, că și-ar dori să fie o căsătorie cât mai discretă, eventual doar cu doi martori.

ADVERTISEMENT

Dar, până la nunta celor doi, Anda Călin are grijă să posteze, uneori, imagini care sunt savurate din plin de fanii ei care, cu siguranță, îl invidiazăpe Liviu Vârciu. Și, chiar dacă nu mai pozează ca în vremurile în care apărea în revista Playboy, Anda Călin are și acum… ce arăta.

În ciuda faptului că a devenit de două ori deja mamă, Anda Călin se poate lăuda și acum cu forme de fotomodel pe care, atunci când are ocazia, le și arată pe conturile ei de socializare. Iar costumele de baie cu care se laudă frumoasa viitoare soție a lui Liviu Vârciu sunt, de fiecare dată, suficient de bine alese pentru ca atuurile pe care le are, fizic cel puțin, să fie bine puse în evidență.

ADVERTISEMENT

Anda Călin, forme perfecte după două nașteri

Iar din imaginile postate pe conturile ei de socializare, Liviu Vârciu are grijă să o răsfețe cât poate de des cu concedii în locuri care mai de care mai exotice, acolo unde, evident, Anda Călin își poate expune corpul de fotomodel în costume de baie inspirate.

Dacă înainte de a deveni mamă, Anda Călin se putea lăuda cu un bust impresionant 100% natural, după nașterea fetiței sale a decis să își facă implanturi cu silicon care să ”șteargă” toate urmele trecerii prin sarcină.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Anda Călin reușește să atragă atenția și când nu este îmbrăcată în costume de baie minimaliste, rochiile de seară cu care s-a afișat, la diverse evenimente, la brațul lui Liviu Vârciu find și ele, la rândul lor, alese în așa fel încât să îi fie pusă în valoare senzualitatea.

Anda Călin și Liviu Vârciu, cuplu sudat după cinci ani de relație

„Ne-am cunoscut într-un restaurant şi atunci a spus, când m-a văzut prima oară, că o să fiu nevasta lui. Nici nu cred că m-a întrebat cum mă cheamă. Prima replică a fost „ce faci nevastă în oraş?’.

ADVERTISEMENT

Şi i-am spus că `am venit să fiu cu ochii pe el’. Şi el m-a întrebat cu cine am lăsat copiii acasă. Şi i-am spus că sunt cu soacra mea. Culmea, acum copiii sunt cu soacra mea”, a declarat, cu ceva timp în urmă, Anda Călin pentru Click.

Și, chiar dacă, de-a lungul timpului, cei doi s-au despărțit în câteva rânduri, între Liviu Vârciu și Anda Călin lucrurile par să stea, de ceva vreme încoace, cât se poate de bine, iar relația lor să fie una liniștită, una în care pe primul loc sunt cei doi copii ai cuplului.

E adevărat, în ultima vreme, Liviu Vârciu trece prin momente ceva mai dificile din cauza problemelor de sănătate pe care le are, actorul, cântărețul și prezentatorul TV chinuindu-se să scape de o răceală care l-a ”plimbat” prin mai multe spitale din București pentru analize amănunțite.

“Toate analizele pe care le-am făcut înainte de COVID-19, le-am făcut și după și totul a fost triplu. La ficat am avut probleme, mi-au dat să iau niște pastile. La plămâni au rămas niște punctulețe mici după ce am fost infectat”, spunea Liviu Vârciu de curând, la Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT