Life

Andi Moisescu și Florin Călinescu, confruntare la Românii au talent. Cei doi jurați și-au adresat cuvinte acide

08.03.2021 | 22:51
Andi Moisescu si Florin Calinescu confruntare la Romanii au talent Cei doi jurati siau adresat cuvinte acide
ADVERTISEMENT

Andi Moisescu și Florin Călinescu au avut momente tensionate în ediția din această seară a show-ului „Românii au talent” după numărul de popping dance al Andreei Budeanu, o concurentă care a impresionat cu talentul ei. 

Singurul căruia nu i-a plăcut prestația fetei a fost Florin Călinescu, considerând că orice persoană poate executa astfel de mișcări de dans, lucru care l-a enervat pe Andi Moisescu.

ADVERTISEMENT

După aceea, juratul a început să le danseze juraților, care s-au amuzat teribil, la fel și Smiley și Pavel Bartoș. Tânăra a trecut în etapa următoare a competiției.

Andi Moisescu și Florin Călinescu, confruntare la Românii au talent

Andi Moisescu a fost foarte deranjat de remarca colegului său, Florin Călinescu, după numărul de popping dance al Andreei Budeanu. Acest stil de dans este derivat din robo style, iar tânăra l-a executat perfect, trecând în etapa următoare. Aceasta a imitat mișcările păpușii Barbie.

ADVERTISEMENT

Andra, Alexandra Dinu și Andi Moisescu au fost impresionați de mișcările fetei, dar nu și Florin Călinescu, care a considerat că nu este atât de greu să dansezi în felul acesta și că oricine o poate face.

„Andi Moisescu: Aur, eşti nebun, nu am mai văzut aşa ceva./ Florin Călinescu: Ia uite-l mă şi pe ăsta mă frate…/ Andi Moisescu: Aur, bă, gagica!/ Andra: Şi de ce nu i-ai dat aur?/ Andi Moisescu: Să ştii că puteam să îi dau, nu m-am gândit./Florin Călinescu: Bă las-o d…., plecam din emisiune./ Andi Moisescu: Dar îmi era frică să nu plece dom’ Florică din emisiune că îl ştiu în stare, de aia zic.

ADVERTISEMENT

Florin Călinescu: Ce mare c….., vrei să îţi fac aşa./ Smiley: Foarte bună e gagica asta./ Florin Călinescu: Terminaţi cu prostiile, băi, du-te acasă, ai copil de crescut!/ Smiley: E foarte bună./ Florin Călinescu: Vezi de treabă, mâine vă dansez o oră la pauză”, a fost schimbul de replici acid dintre jurați.

Florin Călinescu s-a ținut de cuvânt și a dansat pentru colegii lui, care au râs cu lacrimi de gestul actorului. Acesta a început să imite mișcările unui robot și să facă grimase amuzante.

ADVERTISEMENT

Cine este Andreea Budeanu, concurenta care a executat un popping dance ca la carte

„Mă numesc Andreea, am 17 ani şi sunt din Cobia, judeţul Dâmboviţa. În viitor nu mă gândesc neapărat să locuiesc într-un oraş mai mare, ci mă gândesc să cunosc cât mai mulţi oameni care au aceeaşi pasiune. Cel mai mult îmi place să dansez. Fac asta de aproape doi ani, mi-a plăcut dintotdeauna.

Când eram mai mică mă uitam la video-uri pe internet şi simţeam că îmi place asta, doar că nu m-am apucat. pentru că nu credeam că sunt capabilă, mi se păreau imposibile mişcările acelea. Am descoperit că dansul mă ajută să am mai multă încredere în mine. Dansez peste tot, acasă când fac curat, în duş, în parc, peste tot.

Părinţii nu m-au susţinut la început, credeau că am două picioare stângi, adică nu vedeau asta ca pe un talent. Părinţii mei vor fi mândri că mă vor vedea la Românii au Talent, dar nu mă aştept să înţeleagă stilul meu de dans”, a spus Andreea Budeanu în prezentarea ei.

Andreea Budeanu la Românii au talent
Andreea Budeanu la Românii au talent. Sursa foto: captură Pro TV

Andreea Budeanu a trecut mai departe cu trei de „DA”, pentru că Florin Călinescu nu a considerat că este mare lucru să dansezi în acest fel, așa că i-a dat un „NU”.

Ce i-au transmis jurații Andreei Budeanu, după ce i-a impresionat cu numărul ei de dans

„Andreea, eşti excepţională, ai făcut alegerea perfectă pentru că faţa de ajută să mă duc cu gândul la Barbie girl. Mi se pare că eşti de senzaţie, nu ştiu cum de nu te-ai gândit până acum un an jumate să dansezi. Vai de capul meu, senzaţional.

Era un loc gol, special păstrat pentru tine, gata l-ai ocupat, la revedere, s-a ocupat poziţia. Ai trecut în etapa următoare cu trei de “DA”, bravo”, i-a transmis Andi Moisescu tinerei.

Smiley a precizat că nu a mai văzut un astfel de număr întoate cele 11 sezoane „Românii au talent” și a apreciat prestația fetei.

„După calculele mele, în 11 sezoane, nu am avut niciodată o fată care să facă locking electric boogie cum face ea. E prima fată care dansează aşa. Eşti senzaţională, serios, eu am rămas şocat, chiar n-am văzut nici o fată dansând aşa ca tine. Succes, eşti foarte bună”, a spus Smiley.

ADVERTISEMENT