Life

Florin Călinescu, dialog incendiar cu Andra la Românii au talent. Cum a umilit-o pe cântăreață

26.02.2021 | 23:59
Florin Calinescu dialog incendiar cu Andra la Romanii au talent Cum a umilito pe cantareata
ADVERTISEMENT

Vineri seara, la noua ediție Românii au talent de la ProTv, între doi jurați, Florin Călinescu și Andra, a avut loc un dialog incendiar, surprins de camere, în care actorul a umilit-o pe cântăreață.

De cele mai multe ori, în pauzele dintre numere, spectacolul de pe scena talent show-ului difuzat de postul de televiziune se mută la masa juraților. Aici, de departe, Călinescu face legea.

ADVERTISEMENT

De această, ”victimă” i-a căzut Andra. Fără să o menajeze, actorul nu s-a sfiit să-i spună artistei de muzică pop că nu poate să interpreteze un anumit stil de muzică.

Florin Călinescu a umilit-o pe Andra la Românii au talent. Ce i-a spus cântăreței

La ediția de vineri seara a popularului show TV Românii au talent, Florin Călinescu a avut un schimb încins de replici cu Andra, în care, fără milă, a cam umilit-o pe artistă.

ADVERTISEMENT

Este cunoscut deja faptul că, în cadrul pauzelor dintre numere sau la finalul acestora, jurații au tot felul de replici care mai de care mai savuroase. Pe baza unei discuții legate de muzica rock, Florin Călinescu a cam ataca-o pe Andra spunându-i că ea nu poate să cânte muzică rock.

Ca de obicei, extrem de transparent și cu o sinceritate dezarmantă, Călinescu nu a ezitat să îi spună artistei punctul lui de vedere, chiar dacă nu a fost pe placul ei.

ADVERTISEMENT

Acesta i-a spus Andrei că nu poate să cânte muzică rock, deoarece nu-i permite vocea …și o parte din trup.

  • Florin Călinescu: Tu de exemplu nu ai putea să cânți “Focul”
  • Andra: Ce să cânt?
  • Florin Călinescu: “Focul”!
  • Andra: Dar de ce să nu pot?
  • Florin Călinescu: N-ai cum, n-ai voce de rock! Ea mai băga la măsea, mai fuma, adică trebuie să ai vocea puțin gâjâită! Ai sânii prea mari pentru rock!
  • Andra: Păi, tăiem, ce contează?! Să zbengui prea tare.
ADVERTISEMENT

Florin Călinescu, înțepături și cu Andi Moisescu

Nu este prim oară când Călinescu își atacă, amical, un coleg de platou de la Românii au talent. La începutul acestei luni, actorul a lansat un atac subtil la adresa soției lui Andi Moisescu, chiar în cadrul show-ului unde cei doi sunt jurați.

Actorul a făcut o remarcă legat de partenera de viață a colegului său înainte de a urca pe scenă o concurentă. Cunoscutul om de televiziune a avut impresia că vocea care se aude în spatele scenei este cea a Oliviei Steer, fiind convinsă că vedeta va găti. Florin Călinescu a ironizat-o pe soția colegului său, Andi Moisescu, precizând că sigur va găti „momițe”.

ADVERTISEMENT