Life

Andra a lansat o piesă dedicată lui Dan Spătaru. Cătălin Măruță apare în videoclip

Andra a lansat o piesă dedicată lui Dan Spătaru. Colaborarea cu Andrei Bănuță, un succes din primele ore. Cătălin Măruță apare în videoclip.
05.05.2023 | 16:07
Andra a lansat o piesa dedicata lui Dan Spataru Catalin Maruta apare in videoclip
Andra a lansat o piesă dedicată lui Dan Spătaru. Foto: Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Andra a lansat o piesă omagiu pentru Dan Spătaru. Artista a colaborat cu Andrei Bănuță pentru piesă, iar în clip apare și Cătălin Măruță.

Andra a lansat o piesă dedicată lui Dan Spătaru. A avut succes din primele ore

Colaborarea Andrei în memoria lui Dan Spătaru a avut succes din primele ore de la momentul apariției sale pe YouTube. Cei doi au realizat o reinterpretare a piesei „Nu m-am gândit la despărțire”. Piesa a strâns aproape 500.000 de vizualizări în aproape 24 de ore de la lansare.

ADVERTISEMENT

Andra a mărturisit peretele de socializare că piesa este un omagiu pentru Dan Spătaru, o figură care a revoluționat muzica ușoară. Aceasta a spus că s-au distrat la filmări și au încercat să recreeze atmosfera anilor ’80.

„Este un cadou pentru voi și un omagiu adus lui Dan Spătaru, un artist care a influențat enorm muzica ușoară și care a rămas în amintirea noastră datorită multor piese pe care le iubim și astăzi!

ADVERTISEMENT

Sper să vă placă și interpretarea noastră! Am colaborat cu Andrei Bănuță și ne-am distrat la filmările unui clip cu aer de anii ’80!”, a scris Andra Măruță pe Facebook.

Andrei Bănuță, mândru de colaborarea cu Andra dedicată lui Dan Spătaru

La rândul său, și Andrei Bănuță și-a arătat entuziasmul pentru piesa lansată cu Andra. Acesta a mărturisit că este foarte curios să vadă cum va reacționa publicul atunci când va auzi această piesă în interpretarea sa și a Andrei.

ADVERTISEMENT

În videoclipul piesei dedicate lui Dan Spătaru, care este deja un succes pe YouTube, apare și Cătălin Măruță. De altfel, pentru realizarea acestuia a avut loc un casting cu sute de persoane, dar doar 70 au fost selectate pentru a participa.

„Înseamnă mult pentru mine colaborarea asta, și cei care mă știți de mult știți că mi-am dorit asta. Nu m-am gândit la despărțire e piesă preferată din tinerețe a lui tată.

ADVERTISEMENT

Mă bucur că am putut să o reconstruiesc alături de vocea mea preferată! Sperăm să va placă și să va facă la fel de fericiți cum ne face pe noi!”, a scris Andrei Bănuță pe Youtube.

ADVERTISEMENT
Tags: