Life

Andra și Cătălin Măruță l-au sărbătorit pe David, care a împlinit 11 ani. Eva i-a făcut pe toți să râdă: ”Cum zboară timpul”

Andra și Cătălin Măruță au numai motive de sărbătoare în data de 16 martie. David, fiul celor două vedete de la Pro TV, își serbează ziua de naștere.
16.03.2022 | 12:09
Andra si Catalin Maruta lau sarbatorit pe David care a implinit 11 ani Eva ia facut pe toti sa rada Cum zboara timpul
Andra și Cătălin Măruță, cuprinși de emoții la ziua lui David. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatorul show-ului „La Măruță” a transmis un mesaj emoționant pentru băiatul său, care azi a împlinit 11 ani. Urarea a fost făcută încă de la primele ore ale dimineții, când copiii s-au pregătit de școală.

Andra și Cătălin Măruță, cuprinși de emoții la ziua lui David

„La mulți ani, David! În fiecare zi ne înveți pe noi cât de frumoasă este lumea când ești părinte. Te iubesc!”, a scris Cătălin Măruță pe contul de Instagram, unde a distribuit mai multe filmări.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Pro TV și soția lui, cântăreața Andra, i-au cântat „la mulți ani!” lui David. Alături a fost și Eva, sora mai mică a sărbătoritului. Chiar dacă are numai 6 ani, i-a făcut pe toți să râdă cu o remarcă despre ziua fratelui.

„Cătălin Măruță: Avem un sărbătorit. La mulți ani! Eva a cui e ziua? Te iubesc! Bate palma. Cineva îi face freza. Ce zici măi Eva? Ce părere ai de treaba asta?

ADVERTISEMENT

Eva: A împlinit 11 ani și zboară timpul…

Cătălin Măruță: De unde este vorba asta de bătrână?

Eva: Păi am în creier. 

David: Tati, tu îmi zici că sunt mai mare decât Eva cu 4 ani, de fapt, cu 5. 

Cătălin Măruță: Ai dreptate. Bătrâna, uite, bătrâna… te iubesc! 

Eva: Dacă îmi mai zici așa o dată….”.

Andra nu a uitat când David i-a spus ”mama” prima dată

Andra este la fel de emoționată pentru ziua de naștere a primului ei copil, David. Jurata de la „Românii au talent” are numai cuvinte de laudă la adresa băiatului pentru care are toată iubirea necondiționată din lume.

Frumoasa cântăreață a lăsat la rândul său un mesaj în mediul virtual, alături de câteva imagini cu David. Totodată, vedeta de la Pro TV a făcut mai multe dezvăluiri despre dimineața zilei în care a născut în urmă cu 11 ani.

ADVERTISEMENT

„Primul care mi-a spus «mama» și primul care mi-a arătat că atunci când crezi că iubești la maximum, de fapt mai poți să iubești un pic. Iubirea este infinită! La mulți ani, David!”, a scris Andra pe Instagram.

„Gata, i-am lăsat pe copii la școală. Astăzi este o zi emoționantă pentru noi și o zi specială pentru că e ziua lui David. Și acum 11 ani eram deja la maternitate, dar l-am născut la 10:33. 

ADVERTISEMENT

Așadar, este o zi emoționantă pentru mine că îl văd cât de mult a crescut. E aproape cât mine… Să vă trăiască copiii, să ne trăiască copiii, să fie sănătoși că asta e cel mai important”, a completat artista pe InstaStory.

ADVERTISEMENT