Life

Andra, criticată dur pentru cum s-a afișat alături de Mioara Velicu și Maria Dragomiroiu: “Penibile. Vă bateți joc”

Andra a fost criticată dur de fani după ce a apărut alături de Mioara Velicu și Maria Dragomiroiu. Internauții nu au menajat-o pe artistă.
24.10.2023 | 14:14
Andra criticata dur pentru cum sa afisat alaturi de Mioara Velicu si Maria Dragomiroiu Penibile Va bateti joc
Andra s-a afișat alături de Mioara Velicu și Maria Dragomiroiu. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andra Măruță a fost criticată dur de fani după ce s-a afișat, în mediul online, alături de două dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară, Mioara Velicu și Maria Dragomiroiu. Apariția celor trei artiste a stârnit controverse.

Andra, criticată dur de fani pentru cum a apărut alături de Mioara Velicu și Maria Dragomiroiu

Recent, soția lui Cătălin Măruță a postat un clip video pe rețelele sociale, în care a apărut alături de Maria Dragomiroiu și Mioara Velicu. Andra le-a convins pe îndrăgitele interprete de muzică populară să participe la o provocare.

ADVERTISEMENT

Mai exact, provocarea consta în a dansa pe o melodie interpretată de Rihanna, însă reacțiile fanilor au fost împărțite. Unii internauți nu au avut o părere bună despre videoclipul juratei de la Românii au talent. Aceștia au considerat că este nepotrivit să le pună pe cele două interprete într-o astfel de ipostază.

Unii au adus în discuție costumul popular purtat de cântărețe, spunând că acesta “nu are nicio treabă cu Rihanna sau cu americanii”. De altfel, fanii au fost de părere că nu este tocmai în regulă ca acestea să danseze pe o melodie pop în timp ce poartă costum tradițional.

ADVERTISEMENT

“Penibile rău… vă bateți joc de costumul popular…”, “Ce se sparge Andra! Mai încet tu că ești între două lady!”, sunt două dintre comentariile primite de la internauți.

De asemenea, unele persoane au considerat că este penibil pentru două interprete de muzică populară atât de cunoscute să se afișeze în acest fel. “Mândria cântecului popular românesc! Ce penibile!”, a mai scris cineva.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, au fost și persoane care au fost foarte încântate să le vadă pe cele trei artiste dansând împreună în acest fel. Mulți internauți au avut numai cuvinte de laudă la adresa lor.

“Absolut superbe, adorabile!!”, “Doamna Dragomiroiu e pe primul loc!”, “Efectiv adooooor; Nebunaticelor! Super mișto! Dansul și cântecul nu au vârstă!”, “Toate trei sunt adorate cu toată inima”, au fost câteva dintre comentariile pozitive de pe pagina de Instagram a vedetei.

ADVERTISEMENT

Cât costă să-ți cânte Andra la un eveniment privat

De mai bine de 20 de ani, Andra este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Toată lumea fredonează melodiile artistei, indiferent că sunt mai vechi sau lansate recent, iar artista are numeroase concerte prin țară.

Andra este o artistă chemată adesea să cânte la evenimente private, cum ar fi nunțile sau botezurile. Suma pe care o cere nu este deloc una mică. Mai exact, dacă vrei să-ți cânte la un astfel de eveniment, taxa este de 12.000 de euro.

ADVERTISEMENT