Life

Câți bani trebuie să plătești ca să îţi cânte Andra la un eveniment privat. Suma nu e deloc mică

Câți bani trebuie să plătești ca să îţi cânte Andra la un eveniment privat? Cei care o vor pe artistă la o nuntă sau la un botez au de scos din buzunar o sumă generoasă.
11.09.2023 | 09:31
Cati bani trebuie sa platesti ca sa iti cante Andra la un eveniment privat Suma nu e deloc mica
Câți bani trebuie să plătești ca să îţi cânte Andra la un eveniment privat. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Câți bani trebuie să plătești pentru ca Andra să cânte la un eveniment privat? Fie că vorbim despre o nuntă sau despre un botez, tariful perceput de artistă nu este chiar pentru orice buzunar.

Câți bani trebuie să plătești ca să îţi cânte Andra la un eveniment privat

Andra este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. A debutat în urmă cu aproape două decenii în muzică, iar milioane de români îi fredonează piesele chiar și astăzi.

ADVERTISEMENT

Evident, având în vedere succesul pe plan profesional, nu puține sunt cazurile în care Andra este invitată să cânte la un eveniment privat. Totuși, tariful perceput de artistă este unul destul de piperat.

Cât costă să o chemi pe Andra să cânte la un eveniment privat? Artista percepe un tarif de 12.000 de euro. Iar dacă suma vi se pare mare, aflați că Loredana Groza cere și mai mult de atât.

ADVERTISEMENT

Astfel, cei care vor să o invite pe artistă la un eveniment privat au deschis din buzunar 12.500 de euro. Mergem mai departe la prețuri ceva mai accesibile din partea unor artiști de renume.

Ce tarife au alți artiști de renume

Dacă pentru un eveniment privat, Andra cere 12.000 e euro, iată că Ștefan Bănică Jr. are un tarif la jumătate. Mai exact, artistul cere 10.000 de euro pentru a onora o astfel de invitație.

ADVERTISEMENT

Un preț ceva mai accesibil are și Florin Salam. Manelistul are un tarif interesant când vine vorba de o petrecere, o nuntă, ori de un botez. Acesta cere între 5.000 și 10.000 de euro pentru a cânta.

La polul opus îl avem pe Tzancă Uraganu care are un tarif la fel ca și Andra pentru un eveniment privat. Manelistul cere 12.000 de euro pentru patru ore de cântat. El a explicat însă că o mare parte din această sumă ajunge să fie impozitat.

ADVERTISEMENT

Nici Georgiana Lobonț ori Vălduța Lupău nu au tarife chiar atât de accesibile. Astfel, pentru un recital solo, ambele artiste cer 1.500 de euro. Pe de altă parte, în alte condiții, pentru un eveniment privat, artistele ajung să perceapă un tarif chiar și de 7.000 de euro.

ADVERTISEMENT