Life

Câte kilograme are Andra. Vedeta a slăbit și a mărturisit secretul ei

Andra a dezvăluit câte kilograme are. Jurata de la Românii au talent a reușit să slăbească după ce s-a îngrășat în timpul pandemiei și ajunsese la circa 70 de kilograme.
15.06.2022 | 12:14
Cate kilograme are Andra Vedeta a slabit si a marturisit secretul ei
Câte kilograme are Andra. Vedeta a slăbit și a mărturisit secretul ei. Foto: colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Andra a vorbit despre modul prin care reușește să se mențină în formă. Vedeta a recunoscut că în pandemie s-a îngrășat, dar acum este pe drumul cel bun.

Secretul Andrei pentru a se menține în formă. Cum a reușit vedeta să slăbească

Andra a spus că cum reușește să se mențină în formă. Jurata de la Românii au talent a dezvăluit că a ajuns la 70 de kilograme în timpul pandemiei, dar a slăbit acum.

ADVERTISEMENT

Acum, Andra are circa 64 de kilograme, după cum a mărturisit pentru Viva. Un lucru care o ajută foarte mult pe soția lui Cătălin Măruță este faptul că face mișcare în timpul concertelor.

Mai mult, Andra a spus că arde mii de calorii când este pe scenă.

„Mă ajută faptul că dansez ore întregi pe scenă, cred că ard mii de calorii în concerte! Nu aș zice că am slăbit spectaculos, însă îmi reintru treptat în formă, cu siguranță. Eu mă simt minunat”, a spus aceasta.

ADVERTISEMENT

Andra, fericită că femeile nu mai sunt judecată după greutate

De asemenea, Andra Măruță a spus că este fericită că trăim într-o eră în care greutatea femeilor nu mai este atât de importantă și ele nu mai sunt „obiecte decorative”.

Nici vârsta nu mai este așa importantă, dar nici aspectul fizic. Calitățile sunt cele care contează acum și, un lucru foarte important este ca oamenii din jurul nostru să ne aprecieze pentru ceea ce suntem, nu pentru aspectul nostru fizic, spune Andra.

ADVERTISEMENT

„Trăim vremuri luminoase în care femeile nu mai sunt reduse doar la vârsta lor și la dimensiunile lor și mă bucur că e în regulă să nu fim toate la fel.

Avem sau nu 1,80 m înălțime, 90-60-90, părul lung sau nu-știu-cum, nu e atât de important, nu suntem obiecte decorative. Trebuie să fim apreciate fiecare pentru calitățile noastre, și pentru asta trebuie să ne înconjurăm de oameni care nu văd doar ambalajul”, a spus artista pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT
Tags: