Life

Andra, Kim Kardashian de România în prima semifinală Românii au talent. Cât costă ținuta purtată de vedeta Pro TV

Andra a ales o ținută spectaculoasă pentru semifinala live a emisiunii Românii au talent 2023. Ce a purtat soția lui Măruță.
28.04.2023 | 22:13
Andra Kim Kardashian de Romania in prima semifinala Romanii au talent Cat costa tinuta purtata de vedeta Pro TV
Cum s-a îmbrăcat Andra în semifinala Românii au talent. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andra s-a asigurat că va avea o ținută de neuitat la semifinala Românii au talent. În emisiunea difuzată vineri, 28 aprilie 2023, vedeta a avut o apariție demnă de marele gale de la Hollywood. Putem spune, cu încredere, că a fost o adevărată Kim Kardashian a României.

Andra s-a transformat în Kim Kardashian în semifinala de la Românii au talent

Andra este singura prezență feminină din juriul de la Românii au talent, așa că s-a asigurat că va arăta impecabil în momentul în care luminile vor coborî asupra sa în semifinala cu numărul unul a sezonului 13.

ADVERTISEMENT

Însoțită de cei trei bărbați galanți, Andi Moisescu, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, Andra a pășit într-un costum negru, bătut în pietre, foarte asemănător purtat de starul Kim Kardashian la petrecerea de după Met Gala 2021.

Și dacă frumoasă și controversata vedetă americană și-a procurat ținuta inspirată din costumul lui Catwoman de la Balenciaga, Andra a ales o firmă locală. Astfel, o costumație asemănătoare, din care lipsesc, însă, pietrele strălucitoare, formată din rochie lungă, mânecă cu degete și colanți cu toc, valorează 1900 de lei.

ADVERTISEMENT

Cât costă accesoriile purtate de Andra la semifinala Românii au talent

Dar ce face cu adevărat ținuta Andrei una cu adevărat specială sunt accesoriile. Jurata Românii au talent a purtat bijuterii de la un brand cunoscut din România, a cărui și imagine o reprezintă. Cerceii și inelul alese de soția lui Cătălin Măruță valorează sute de mii de lei.

O astfel de pereche de cercei cu diamante ajunge la 214.370 de lei, modelul găsit de FANATIK fiind confecționat din aur 18 karate, cu diamante. Iar un inel asemănător cu cel al Andrei, tot încrustat cu diamante, poate valora chiar și  114.250 lei.

ADVERTISEMENT

„Piele de găină? Un gol în stomac? Emoțiile live-ului se simt deja! Începe prima semifinală live a sezonului 13, Românii au talent!”, a scris Andra pe Instagram înainte să înceapă emisiunea.

Andra a lăsat complexele deoparte la Românii au talent

Astfel, Andra a lăsat deoparte complexele de care se plângea tot în cadrul emisiunii Românii au talent și a optat pentru o ținută care i-a scos formele în evidență. Atunci, Mihai Bobonete a invitat-o să urce pe scenă alături de o trupă de dans, însă vedeta a refuzat.

ADVERTISEMENT

„Eu aștept momentul ăla în care o să simtă nevoia să urce între voi. Că te-am văzut la Dansez pentru tine când erai mai mică”, a spus Mihai Bobonete în ediția de vineri, 21 aprilie 2023, a emisiunii Românii au talent.

„Nu anii sunt problema, doar câteva kilograme pe care trebuie să le dau jos! Deci, când voi slăbi…”, a răspuns Andra, iar Andi Moisescu a asigurat-o că nu are niciun motiv să nu aibă încredere în sine și că se alintă.

Și dacă este să ne luăm după comentariile pe care fanii i le-au lăsat Andrei la postarea din mediul online amintită anterior, putem enunța că colegul de la Românii au talent al vedetei a avut dreptate.

„Ești superbă, Andra! Baftă!”, „Sunteți foarte frumoasă”, „Frumoasă foc”„Ce bine îți stă”, „Andra, strălucești”, sunt o parte din  complimentele primite de Andra înainte de semifinala Românii au talent.

ADVERTISEMENT