Life

Românii au Talent, 28 aprilie 2023. Anunțul făcut de Pavel Bartoș: încep preselecțiile pentru sezonul următor

Momente unice în semifinala Românii au talent difuzată vineri, 28 aprilie 2023. Concurenții urcă pe scenă pentru a face show.
28.04.2023 | 23:59
Romanii au Talent 28 aprilie 2023 Anuntul facut de Pavel Bartos incep preselectiile pentru sezonul urmator
Românii au talent, semifinala din 28 aprilie 2023. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
28-04-2023
21:50

Cine sunt cei cinci semifinaliști Românii au talent 2023

După ce s-a dat STOP vot, Smiley și Pavel Bartoș au făcut anunțul și au spus cine sunt primii cinci finaliști Românii au talent 2023. Printre favoriți se numără Bianca Avram și Dragoș Prisăcariu. 

Află lista completă AICI. Și vezi pe cine au felicitat cei doi prezentatori de la Pro TV: „Felicitări tuturor celor cinci finaliști! Felicitări și celor care nu au reușit să meargă mai departe. Încheiem prima semifinală Românii au talent! Avem numele celor cinci calificați”.

28-04-2023
20:44

Smiley și Pavel Bartoș au dat START vot

Toți cei 12 semifinaliști au urcat pe scenă și au dat tot ce au avut ei mai bun. Numerele lor s-au încheiat, astfel că Pavel Bartoș și Smiley au făcut anunțul mult așteptat al serii.

Telespectatorii își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1444 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), număr valabil doar pe teritoriul țării. Dar și online, pe site-ul romaniiautalent.protv.ro.

28-04-2023
20:28

Jurații o vor în finală pe Bianca Avram

Bianca Avram iubește atât de mult dansul încât poate transforma orice sunet într-o coregrafie. A visat să ajungă la Românii au talent încă de mică, dar nu i se părea mult prea greu să facă acest lucru. Când a început să plouă cu confetti, nu i-a venit să creadă. 

Adolescenta de doar 16 ani a mărturisit că în seara respectivă, emoțiile au fost atât de mari încât nu a putut dormi. Același lucru a fost valabil și a doua zi, dar a meritat din plin Golden Buzz-ul de la Mihai Bobonete, după cum au remarcat jurații.

„Ne-am întâlnit între timp și era în cârje. Mă bucur că și-a revenit, iar acest lucru nu s-a văzut. N-am niciun fel de dubiu că vei ajunge în finala”, i-a spus Mihai Bobonete.

28-04-2023
20:09

Bad Salsa, schimbări în semifinala Românii au talent

Grupul Bad Salsa a primit, în timpul audițiilor, Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș. Atunci, Bivash Sardar a avut o altă parteneră, dar înainte de semifinală, aceasta s-a îmbolnăvit. Astfel că, bărbatul de origine indiană a fost nevoit să găsească pe altcineva.

 

Chiar și așa, cele aproape 10 ore de repetiții pe zi s-au văzut, astfel că cei doi s-au descurcat extraordinar și de această dată. „Mie mi s-a părut o nebunie și prima oară. Acum, mie în continuare mi se pare o nebunie. Nu-mi vine să cred. Mi se pare că trebuie să fii foarte odihnit să faci așa ceva. Mi se pare că sunt de pe altă planetă”, le-a spus Andi Moisesecu.

28-04-2023
19:57

Rareș Prisăcariu a stârnit emoții în semifinala Românii au talent

Mulți au spus că Rareș Prisăcariu a fost împins de părinți să țină un discurs patriotic la Românii au talent, dar băiețelul de numai 7 ani a dezvăluit că a făcut totul pe cont propriu. Pentru el, lectura este un mode viață.

 

Iar în semifinala live din 28 aprilie a oferit noi lecții de viață. Înainte de recita un număr format din mai multe cărți pe care le-a citit recent, precum Micul Prinț sau Păpușa de cârpă, micuțul a spus că visul său este ca oamenii din România să se ierte și să se iubească.

Prezența sa a stârnit încă o dată emoții pe scena de la Pro TV. „Cred că este momentul pe care îl așteptam cel mai mult la semifinala asta. Rareș, trebuie să recunosc că iar m-ai pus pe gânduri. Iar m-ai dus de la Ana la Caiafa cu emoțiile. Fac și eu un pronostic, eu cred că tu ești cel care câștigă Românii au talent anul acesta”, i-a spus Mihai Bobonete.

28-04-2023
19:46

Anunțul mult așteptat făcut de Pavel Bartoș

Magia continuă la Românii au talent. În prima semifinală live a sezonului 13, Pavel Bartoș a făcut anunțul așteptat de multă lume. Începând cu seara de 28 aprilie 2023, încep înscrierile pentru încă un sezon.

Cei care cred că au cu ce să se prezinte în fața juraților și a întregi țări, se pot înscrie pe site-ul Pro TV, la adresa talent.protv.ro/ROMANII-AU-TALENT-sezon-14.

28-04-2023
19:42

Teodora Vasilichi a făcut o alegere cu care l-a cucerit pe Mihai Bobonete

Teodora Vasilichi iubește muzica dintotdeauna, însă familia nu a susținut-o. Pe de o parte, la bază a fost faptul că nu a avut o situație financiară prea bună. Dar, ajunsă la maturitate, tânăra s-a întors la pasiunea sa.

 

În prima semifinală live, a interpretat melodia Copacul al lui Aurelian Andreescu. Întâmplarea face ca acesta să fie artistul favorit al lui Mihai Bobonete, astfel că alegerea l-a cucerit pe jurat, care i-a mărturisit că a fost încântat să audă interpretarea feminină a piesei.

28-04-2023
19:28

Sânziana Iani i-a cucerit pentru a doua oară pe jurați

Sânziana Iani, copila care i-a amuzat copios pe jurați la audiții cu replicile sale, și Mihai Adrian au revenit pe scena Românii au talent, în semifinală. Micuța și mentorul său au gândit un număr de dans extraordinar, pe placul tuturor. 

„La mine a fost Moș Talent. Bravo! Când dansul are și o poveste, este extraordinar”, le-a spus Bobo. „Dansul este o formă extraordinară de a spune povești”, a continuat Andra, „Eu cred că doar doi dansatori buni ne pot lăsa cu impresia că totul a fost o joacă”, a considerat și Andi Moisescu.

28-04-2023
19:21

Marian Drăgulescu, în semifinala Românii au talent

Andrei Gîrjob, bărbatul care și-a lăsat job-ul de agent imobiliar pentru magie, a oferit un număr care l-a cucerit până și pe Dragoș Bucur- juratul despre care se știe că nu este chiar adeptul domeniului în cauză.

„M-a convins. Bai nene, am început acum doi ani să stau la masa asta fără să-mi placă absolut deloc magia. Și uite cum așa ușor, ușor a început să-mi placa”, a spus Dragoș Bucur.

 

Numărul adus de concurent pe în semifinala Românii au talent a fost cu atât mai special cu cât asistent i-a fost chiar marele gimnast Marian Drăgulescu, spre surprinderea tuturor celor prezenți în platou.

 

28-04-2023
19:17

Oleg Spînu a schimbat stilurile

Oleg Spînu a renunțat la muzica populară și a ales o piesă neașteptată pe care i-a dedicat-o mamei sale. Juriul l-a aplaudat în picioare pe talentatul băiat, iar din partea Andrei a primit o propunere de nerefuzat, să cânte alături e ea în turneul tradițional.

 

„Cea mai frumoasă surpriză mi-ai făcut-o! Nu ai zice că ești cântăreț de muzică populară… Pornesc un turneu de muzică populară și vreau să fiu unul dintre invitații mei, să urci pe scenă cu mine”, i-a propus jurata Românii au talent.

28-04-2023
18:31

Amira Olosutean a invadat scena cu energia ei

Amira Olosutean, Golden Buzz-ul lui Andi Moisescu s-a ridicat la nivelul așteptărilor în prima semifinală de la Românii au talent. Micuța i-a cucerit încă o dată pe jurații care data trecută nu i-au putut rezista.

 

Andi i-a mărturisit că a constatat că a avut nevoie de 50 de ani de viață pentru a conștientiza că Amira nu este un fenomen, așa cum a afirmat inițial, ci o fetiță extrem de muncitoare și talentată.

28-04-2023
18:16

Florin Zgâvârdici visează să ajungă în finala Românii au talent

La 90 de ani, Florin Zgăvârdici a demonstrat că vârsta este doar un număr. Bătrânul din Iași refuză să lase timpul să-l schimbe. Așa că, în ciuda tuturor părerilor negative, s-a prezentat la Românii au talent și nu a greșit, căci a ajuns în semifinală.

 

Iar pe 28 aprilie, bărbatul a urcat pe scenă îmbrăcat într-o rochie albastră, făcută special pentru el de o admiratoare care l-a văzut la Pro TV și a interpretat o scenă din Chirița. Dragoș Bucur l-a apreciat, precum și Mihai Bobonete: „Sunteți un bărbat talentat, care la vârsta asta, debordați de energie. Dar, pe de altă parte, sunteți cea mai urâtă femeie din lume pe care am văzut-o vreodată”.

28-04-2023
17:59

Gabriel Mardale a uimit încă o dată la Românii au talent

Gabriel Mardale și-a descoperit talentul în timp ce era în mașină. Mai exact, mama sa i-a remarcat vocea.  Momentul său de la preselecții a uimit o lume întreaga, iar în semifinală s-a remarcat cu un moment de excepție, o piesă din Aladin.

 

„Atunci când iau microfonul în mână nu mai simt decât emoție și bucurie. Las emoția să mă conducă. Când încep să cânt, simt ca o flacără. Românii au talent mi-a schimbat viața. M-a motivat pe mai departe să cânt și să devin artist.

Primeam mesaje de la oameni din alte țări. Am fost șocat când momentul a fost publicat pe site-uri din alte țări. Sunt emoționat, mi-e teamă să nu greșesc. Sper din tot sufletul că voi ajunge la inimile oamenilor, pentru că este menirea mea”, a spus micuțul în semifinala Românii au talent.

Iar jurații l-au apreciat așa cum se cuvine. „El ne-a lăsat fără cuvinte încă din preselecții, nu doar pe noi, pe toți cei care au văzut momentul ăsta. Se vede că a evoluat. Ești minunat că ai făcut față”, i-a spus Andra. Iar Mihai Bobonete l-a asigurat că momentul său a fost mult mai bun decât cel din audiții.

28-04-2023
17:44

Monique Family au deschis prima semifinală Românii au talent

Monique Family au deschis semifinala Românii au talent. Cel mai mare grup care a ajuns în această etapă s-a pregătit intens și a făcut furori pe marea scenă de la Pro TV. Mama Monica i-a coordonat și de la mic la mare s-au sincronizat, spre bucuria juraților.

 

„M-am distrat extraordinar. Și câtă energie! Voi ați venit la Românii au talent ca lumea să vadă că sunteți talentați, nu pentru premiu, că dacă îl împărțiți vă rămâne de un covrig”, le-a spus Mihai Bobonete.

Semifinala Românii au talent difuzată vineri, 28 aprilie 2023, promite să aducă pe scene momente unice. De la începutul sezonului și până acum, sute de concurenți s-au perindat prin fața juraților- în cele 14 ediții de preselecții. Acum, 12 dintre ei vor trebuie să demonstreze că își merită locul în marea finală.

Românii au talent, semifinala din 28 aprilie 2023. Ce se întâmplă în show-ul de la Pro TV

Sute de concurenți au trecut și sezonul acesta în fața juraților. Dintre aceștia, 24 au reușit să-i convingă că pot câștiga marele premiu. Iar pentru 12 dintre ei, emoțiile galelor live încep cu semifinala din 28 aprilie 2023.

ADVERTISEMENT

Tensiunea este cu atât mai mare cu cât, la finalul serii, doar 5 vor putea răsufla ușurați, deocamdată, deoarece vor ajunge în marea finală de pe 12 mai. Lor li se vor alătura încă pe atâția, din semifinala Românii au talent de săptămâna viitoare.

De asemenea, la fel ca sezonul trecut, va exista și un wild card oferit de cei patru jurați unui concurent la finalul celei de-a doua semifinale Românii au talent. Prin urmare, 11 oameni se vor lupta, la sfârșit, pentru premiul de 120.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Cine sunt concurenții care urcă pe scenă în semifinala Românii au talent din 28 aprilie

Începând cu ora 20:30, pe scena de la Românii au talent, în prima semifinală, vor urca: Albert Gugulan, Amira Olosutean, Andrei Gîrjob, Bad Salsa, Bianca Avram, Florin Zgăvârdici, Gabriel Mardale, Monique Family, Oleg Spînu, Rareș Prisacaru, Sânziana Iani și Mihai Adrian și Teodora Vasilichi.

Cu toții s-au pregătit din plin, iar FANATIK a stat de vorbă cu ei pentru a afla ce gânduri îi încearcă în aceste momente. „M-am pregătit foarte mult. Dar nu neapărat după ce am primit butonul auriu, ci de mult timp”, ne-a spus Bianca Avram, Golden Buzz-ul lui Mihai Bobonete. 

ADVERTISEMENT

„M-am pregătit mult. Am citit o carte. Mi-a plăcut foarte mult cartea respectivă și m-am gândit să fac un monolog, să iau câteva fraze din cartea aceea”, a explicat Rareș Prisăcariu, copilașul care i-a uimit pe toți cu discursul său patriotic, înainte de semifinala Românii au talent.

 „Iau în considerare munca mea de-o viață pentru că aduc totul cu mine. În mod special pentru această semifinală m-am pregătit cu un cântec românesc care are o rezonanță foarte puternică. M-am pregătit în fiecare zi foarte intens”, ne-a dezvăluit și Teodora Vasilichi.

ADVERTISEMENT

Românii vor putea să-și voteze favoriții prin SMS la numărul 1444 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), imediat după ce prezentatorii dau START vot, folosind codurile de pe ecran. De asemenea, se poate vota și online, pe site-ul romaniiautalent.protv.ro.

Darius Mabda revine pe scena Românii au talent

Totodată, în prima semifinală, revine la Românii au talent Darius Mabda, câștigătorul sezonului trecut. Băiatul promite un număr spectaculos pe scena care l-a consacrat. „Emoție și totuși o reală bucurie. Acestea sunt cele două sentimente pe care le-am avut când am pășit încă o dată în studiouri pentru repetiții. Abia aștept seara semifinalei pentru a fi iar aproape de jurați, prezentatori și toți cei de acasă”, a spus dansatorul, conform PRO TV.

ADVERTISEMENT