Life

Andra, mărturie sinceră despre soțul ei, Cătălin Măruță. Ce a dezvăluit despre prezentatorul Pro TV

24.04.2021 | 14:55
Andra marturie sincera despre sotul ei Catalin Maruta Ce a dezvaluit despre prezentatorul Pro TV
Andra, mărturie sinceră despre soțul ei, Cătălin Măruță. Ce a dezvăluit despre prezentatorul Pro TV. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Andra a făcut o mărturie sinceră despre soțul ei, Cătălin Măruță, chiar în emisiunea „Românii au talent”, unde este jurat de 11 sezoane. Celebra cântăreață a dezvăluit un lucru neașteptat despre prezentatorul de la Pro TV. 

Artista este îndrăgostită lulea de partenerul ei de viață, cu care formează o familie foarte frumoasă de mai bine de 11 ani. Vedeta a precizat care este lucrul cu care Cătălin Măruță a impresionat-o la primele întâlniri, nu doar numele acestuia plăcându-i.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita cântăreață a dezvăluit că soțul ei este un romantic incurabil, dovadă cererea în căsătorie care a avut loc într-o vacanță. Andra a fost cerută de soție pe gondolă, în Veneția, momentul fiind unul emoționant pentru ambii parteneri.

Andra, dezvăluiri despre Cătălin Măruță. Ce a spus despre soțul ei

„Are și nume frumos: Cătălin…”, a spus Andra în ultima ediție a emisiunii „Românii au talent” de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

„Păi, ce? Tu ți-ai ales soțul după nume?!”, a fost replica lui Smiley.

„Eiii, mi-am ales… Dar ce? Tu ți-ai ales-o după nume pe Pistol? Pe Gina Pistol… Cum să zici ața ceva?! Nu… Dar pentru că îl iubesc, iubesc tot ce înseamnă omul ăla”, a completat Andra.

Frumoasa brunetă a dezvăluit cu această ocazie și cum a fost cerută în căsătorie, subliniind faptul că gestul soțul ei a fost unul emoționant. Cătălin Măruță a completat atmosfera și cu șampanie, totul ca momentul să fie de neuitat pentru ei.

ADVERTISEMENT

Acolo am primit inelul de logodnă la Veneția. Da, pe gondolă. Nu, a fost romantic. A luat două pahare de șampanie, a luat o șampanie, gondolierul ne cânta. Nu mai știu, îmi tremurau picioarele, îmi era frică să nu cad în apă că eram emoționată.

Când mi-am dat seama ce se întâmplă mai emoționată am fost. Voiai să sară în apă, lasă așa, mai bine că n-a cântat (Cătălin Măruță). Ne stricam viitorul. A fost ce trebuie, romantic până în măduva oaselor”, a completat Andra, scrie wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT