Life

Andra, replică fără perdea pentru Smiley la Românii au talent: „Nu ai cojones în pantaloni”

20.04.2021 | 15:14
Andra replica fara perdea pentru Smiley la Romanii au talent Nu ai cojones in pantaloni
Andra, replică fără perdea pentru Smiley la Românii au talent: „Nu ai cojones în pantaloni” Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andra a avut o replică fără perdea la adresa lui Smiley în ultima ediție a emisiunii „Românii au talen”. Artista i-a spus colegului său că nu are „cojones” în pantaloni.

Totul a pornit de la interpretarea unei concurente. Soția lui Cătălin Măruță nu a apreciat modul în care tânăra a cântat, iar acest lucru s-a văzut imediat.

ADVERTISEMENT

Nici pe placul lui Smiley nu a fost, dar acesta s-a dovedit mai diplomat. Deși a apăsat butonul X, cântărețul s-a abținut de la comentarii.

Andra, replică fără perdea pentru Smiley la Românii au talent: „Nu ai cojones în pantaloni”

Andra a fost prima care a apăsat butonul x, urmată de Smiley. Alexandra Dinu a fost al treilea jurat care nu a apreciat prestația concurentei.

ADVERTISEMENT

În schimb, Florin Călinescu a spus că nu o avantajează melodia și i-a acordat o șansă: „știi, te trezești câteodată într-o piață sau cumpărând ceva sau vorbind cu cineva și nu știi ce cauți acolo. Așa și eu în momentul ăsta, jur. Scumpa mea, piesa e foarte proastă și de asta cred că ești dezavantajată. Nu știu cine o cântă și de ce.”

Soția lui Cătălin Măruță i-a luat apărarea colegeri sale de breaslă, Irina Rimes. Ea a precizat că melodia este foarte frumoasă, doar că interpretarea a lăsat de dorit, stricând piesa.

ADVERTISEMENT

Urmând să comenteze, Smiley nu a spus prea multe lucruri, iar acest lucru a deranjat-o serios pe Andra. Ea a fost de părere că nu a avut curaj să-i spună adevărul concurentei.

Partenerul de viață al Ginei Pistol a sesizat că ceva e în neregulă cu colega sa de la masa juraților: „Ce e, mă? De ce te uiți urât la mine?” a întrebat-o el pe solistă.

ADVERTISEMENT

Replica Andrei a venit imediat: „Du-te, bă, de aici, nu ai cojones în pantaloni să-i zici unei muieri că nu cântă bine?” Smiley a încercat să se apere spunând că a dat X tocmai pentru că nu i-a plăcut, dar nu a reușit să o înduplece pe artistă. „Lasă-le, că, dacă le dai un pic de încredere, ele chiar cred că știu să cânte, asta e problema,” a conchis aceasta.

ADVERTISEMENT