Life

Andra, mărturisire sinceră despre soțul ei. Ce defect major are Cătălin Măruță

11.10.2020 | 14:56
Andra marturisire sincera despre sotul ei Ce defect major are Catalin Maruta
ADVERTISEMENT

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de mai bine de 15 ani, dar vorbesc extrem de rar despre viața lor amoroasă. Recent, cântăreața a făcut o mărturisire sinceră legat de cel alături de care are doi copii: David și Eva.

Jurata de la „Românii au talent” are numai cuvinte de laudă la adresa prezentatorului de la Pro TV, dar susține că acesta are și un mare defect. Mai exact, renumita artistă a mărturisit în urmă cu ceva timp că soțul ei petrece foarte mult timp la telefon.

ADVERTISEMENT

Vorbește prea mult la telefon, mi-a mâncat viața cu telefonul ăla!”, spunea vedeta în platoul PRO FM la un moment dat, informează ciao.ro. La vremea respectivă artista a scos la iveală și care sunt calitățile pe care le iubește la Cătălin Măruță.

Andra, dezvăluiri din relația cu soțul ei, Cătălin Măruță

Frumoasa brunetă vorbește la superlativ de partenerul ei de viață care îi este alături din anul 2005. Vedeta Pro TV spune că soțul ei are foarte multe atuuri, fiind un tată extrem de iubitor și atent cu cei doi copii pe care-i au împreună.

ADVERTISEMENT

„Cel mai inimos, cel mai credincios, cel mai bun, cel mai iubitor, cel mai bun tată, are prea multe calități”, a mai spus Andra, mai arată sursa menționată.

Nici Cătălin Măruță nu s-a lăsat mai prejos, dezvăluind că artista este o fire cicălitoare, mai ales în trafic. Cunoscuta jurată îi spune mereu prezentatorului să meargă încet, chiar și atunci când are o viteză destul de mică.

ADVERTISEMENT

Întotdeauna, când depășesc viteza legală, începe: ușor, ușor, ușor! Are chestia asta mereu. Pot să merg și cu 20 de kilometri la oră”, a declarat prezentatorul de la Pro TV.

Andra și Cătălin Măruță s-au îndrăgostit în cadrul unei emisiuni TV, la momentul respectiv cântăreața având 19 ani. Cătălin a fost uimit de hotărârea și determinarea iubitei sale, cei doi mutându-se împreună la scurt timp de la prima întâlnire.

ADVERTISEMENT

„Mi-am dat seama că are tot ce-mi doresc la o femeie. Îmi aduc aminte cum a fost mutatul. Când eu stăteam în garsoniera mea, Andra stătea cu părinții în București și tot plănuiam să locuim împreună.

Când m-am întors de la muncă, Andra era acasă și foarte hotărâtă. Cu un geamantan, o veioză și un tablou”, povestea Cătălin Măruță acum ceva vreme, relatează cancan.ro.

ADVERTISEMENT