Life

Andra Măruță, gest impresionant pentru o admiratoare, înainte de concert: “Mi-am dorit să fac un vis să devină realitate”

Andra Măruță a făcut un gest impresionant pentru o admiratoare. Ce i-a propus cântăreața tinerei înainte de un concert.
23.09.2023 | 18:57
Andra Maruta gest impresionant pentru o admiratoare inainte de concert Miam dorit sa fac un vis sa devina realitate
Gestul făcut de Andra Măruță pentru o admiratoare. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andra Măruță a făcut un gest impresionat înainte de un concert. Cântăreața s-a întâlnit cu o admiratoare care nu și-a putut lua bilet la eveniment, așa că i-a făcut o propunere inedită.

Andra Măruță, gest impresionant pentru o admiratoare. Ce a făcut artista înainte de comcert

Jurata de la Românii au talent este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară. Și-a început cariera muzicală cu mai bine de 20 de ani în urmă și este foarte solicitată, astfel că are numeroase concerte.

ADVERTISEMENT

Însă Andra nu este apreciată doar pentru talentul muzical, ci și pentru gesturile sale de bunăvoință. De exemplu, artista i-a făcut o surpriză unei admiratoare, care a izbucnit în plâns atunci când a văzut-o.

Cântăreața a susținut un concert la Bacău, acolo unde o tânără a întâlnit-o și a fost foarte fericită să o vadă, mai ales că nu a putut să-și achiziționeze bilet.

ADVERTISEMENT

Andra a îmbrățișat-o pe admiratoare, după care i-a spus să vină la concert. Situația s-a rezolvat, iar Cătălin Măruță a fost și el de față. Prezentatorul de la Pro TV a încurajat-o pe tânără să vină cu un membru din familia ei.

Fata le-a mulțumit celor doi, iar în tot acest timp nu și-a putut stăpâni lacrimile din cauza emoțiilor. Andra a fost fericită că a reușit să-i îndeplinească visul tinerei.

ADVERTISEMENT

“Îmi amintesc cât de mult mi-am dorit să fac un vis să devină realitate. Ieri la ‘Traditional 2’ în Bacău, am avut onoarea să îi îndeplinesc visul unei fane și să o aduc la concertul meu.

Fanii sunt inima și sufletul oricărui artist! Sunteți cei mai importanți!”, a scris artista în dreptul unui clip video postat pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita cântăreață și-a respectat promisiunea, așa că admiratoarea a putut intra la concert. Tânăra și-a adus tatăl la eveniment, iar după spectacol s-au întâlnit cu Andra. Celor doi le-a plăcut foarte mult concertul, după cum au ținut să precizeze.

Vedeta de la Pro TV l-a lăudat pe bărbat pentru felul în care și-a crescut fiica. Tatăl tinerei a venit cu un buchet de flori la concert, pe care i l-a oferit artistei.

ADVERTISEMENT