Life

Andra Măruță, întâmplare tragicomică alături de Gigi Becali: „M-a ridicat, mi-am lovit dintele”

Andra Măruță a povestit cum l-a întâlnit prima oară pe Gigi Becali! Cântăreața nu va uita niciodată întâmplarea respectivă!
14.05.2023 | 14:45
Andra Maruta intamplare tragicomica alaturi de Gigi Becali Ma ridicat miam lovit dintele
Andra Măruță și-a amintit cum l-a întâlnit prima oară pe Cătălin Măruță. Foto: Instagram/ Facebook. Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Andra Măruță a povestit, în cadrul unui podcast, cum a făcut cunoștință cu Gigi Becali, om de afaceri care s-a declarat de multe ori fanul artistei!

Andra Măruță, prima întâlnire cu Gigi Becali. De ce nu va uita niciodată momentul

Întâmplarea a fost una destul de tragicomică, după cum își amintește astăzi soția lui Cătălin Măruță. Vedeta l-a văzut prima oară pe latifundiarul din Pipera la o petrecere unde cânta, însă acesta nu a recunoscut-o din prima.

ADVERTISEMENT

La vremea aceea era în vogă melodia „Vreau sărutarea ta”, unul din marile hit-uri ale cântăreței. Când a auzit-o fredonând respectiva piesă, Becali și-a dat seama imediat cine este. Acesta s-a apropiat de ea s-o felicit, a ridicat-o și, cuprinsă de emoții, Andra s-a lovit cu microfonul de dinte.

Vedeta a crezut că urma o adevărată tragedie, fiindu-i teamă să nu rămână știrbă de față cu toți mesenii. N-a fost atât de grav, în cele din urmă, dintele fiind doar puțin ciobit, după cum își amintește astăzi Andra Măruță.

ADVERTISEMENT

Atunci când s-a apropiat de Andra, Becali i-a întrebat pe cei din jur cine e fata chemată la cazinou. Andra Măruță și-a dat seama imediat ce a spus Gigi, căci a citit pe buze nedumerirea exprimată de patronul de la FCSB.

„A venit, m-a luat în brațe, când m-a ridicat, mi-am lovit dintele cu microfonul”

„Mi s-a întâmplat odată, eram la o petrecere a unui cazinou, la Marriott, asta de mult. Nu aveam încă trupă. Eram cu dansatoare. Și domnul Becali a venit la petrecerea asta. În primă fază se uita, «Cine-i fata asta?» Mi-am dat seama că am chestia asta, să citesc pe buze.

ADVERTISEMENT

În momentul în care am început să cânt «Vreau sărutarea ta», și-a dat seama cine sunt, pentru că îi plăcea mult melodia. S-a ridicat. A venit. M-a luat în brațe. Eu cum cântam, el când m-a ridicat, mi-am lovit dintele cu microfonul. Mi-am ciobit dintele.

Simți gust de dinte… Și nu-ți dai seama dacă e mult, dacă e tot luat, sau dacă e puțin. Și cântam așa… Apoi, când m-a lăsat jos. Le întrebam pe fete: «Mai am dintele, mai am dintele?»”, a povestit Andra Măruță, amuzată, în podcastul lui Mihai Bobonete.

ADVERTISEMENT

În timp, Becali a îndrăgit-o atât de tare pe artisăt încât în anul 2019 Andra a fost invitată să cânte la nunta fiicei sale, Teodora.

 

ADVERTISEMENT