Life

Andra Mihail a lămurit ce fel de relație a avut cu Keed. Ce s-a întâmplat, de fapt, între ei la Chefi la cuțite

Andra Mihail de la Chefi la cuțite a vorbit sincer despre relația pe care a avut-o cu Keed în timpul filmărilor de la Antena 1. Concurenta lui Cătălin Scărlătescu a spus ce o leagă de artist.
18.06.2021 | 19:31
Andra Mihail a lamurit ce fel de relatie a avut cu Keed Ce sa intamplat de fapt intre ei la Chefi la cutite
Andra Mihail a lămurit ce relație a avut cu Keed. Ce s-a întâmplat, de fapt, între ei la Chefi la cuțite. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Participanta emisiunii culinare moderate de Irina Fodor, în sezonul 9, a făcut mai multe dezvăluiri după încheierea experienței, printre întrebările fanilor numărându-se și cele referitoare la cântărețul din Șatra Benz.

Fosta concurentă cu tunică mov a lămurit întreaga relație cu tânărul din echipa lui Florin Dumitrescu. Andra Mihail a dezvăluit că nu a avut niciun fel de relație de dragoste cu Keed de la Chefi la cuțite.

ADVERTISEMENT

În plus, tânăra a ținut să mai adauge că toate informațiile care au apărut despre o posibilă relație dintre ea și concurentul de la Antena 1 sunt complet false.

Adevărul despre Andra Mihail și Keed de la Chefi la cuțite

Andra Mihail a precizat că are o relație foarte bună cu Keed, dar nu în sensul amoros. Mai mult decât atât, fosta concurentă de la Chefi la cuțite este amică cu partenera de viață a cântărețului.

ADVERTISEMENT

„Nuuuu! Suntem amici și atât. Keed are o iubită minunată și sunt amică cu amândoi. Au fost doar știri false”, a spus fosta candidată de la Antena 1, pe Instagram.

„Echipe diferite, dar suntem prieteni”, a dezvăluit la rândul său Keed în urmă cu ceva vreme, orice fel de speculație fiind scoasă din calcul.

ADVERTISEMENT
Keed și iubita sa, Amelia
Keed de la Chefi la cuțite și iubita sa, Amelia. Sursa foto: Instagram.com

Keed, declarație de dragoste pentru iubita sa. Ce a spus artistul

Keed trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Amelia Anghel, tânăra care i-a sărit în ajutor în semifinală. Ea a fost cea care l-a ajutat să gătească, participantul lui Florin Dumitrescu fiind extrem de emoționat.

Acela a fost momentul în care concurentul de la Chefi la cuțite i-a făcut o declarație iubitei sale, mărturisind că frumoasa roșcată este cel mai frumos om pe care-l știe.

ADVERTISEMENT

„În afară de faptul că e cel mai frumos om pe care îl cunosc și că nu știu cum mă suportă, n-am ce să zic.

Decât că în proba 2 din semifinală, cu tot ajutorul pe care l-am primit din partea ei, am făcut cea mai mare mizerie”, a scris artistul pe Instagram, alături de câteva imagini cu iubita.

Așadar, nu mai este nicio urmă de îndoială că între cei doi foști concurenți de la Chefi la cuțite nu este o relație amoroasă. Ei se înțeleg de minune în calitate de prieteni.

ADVERTISEMENT