Life

Andra, pusă la zid de fani după ce s-a filmat alături de fiica ei, Eva: “Toate astea le faceți pentru bani”

Andra a fost pusă la zid de fani după ce s-a filmat alături de fiica ei. Ce i s-a reproșat juratei de la Românii au talent.
11.08.2023 | 17:09
Andra pusa la zid de fani dupa ce sa filmat alaturi de fiica ei Eva Toate astea le faceti pentru bani
Andra se află în vacanță cu familia. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andra a postat un clip video în care apare alături de fiica ei, Eva, însă a fost pusă la zid de internauți. Unii dintre urmăritorii vedetei nu sunt de acord cu faptul că aceasta își expune copiii.

Andra s-a filmat alături de fiica ei, dar a fost pusă la zid de fani. Ce i-au reproșat

Zilele trecute, Andra și Cătălin Măruță au plecat într-o croazieră de lux, alături de copiii lor, David (12 ani) și Eva (8 ani). Cei doi se bucură de vacanță și postează imagini și clipuri video pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Recent, cântăreața a postat un videoclip în care apare alături de fiica ei. Cele două par să se simtă bine în vacanță, după cum se poate vedea și în filmuleț.

De altfel, Eva este obișnuită să apară în fața camerei de filmat, din moment ce este deja cunoscută în mediul online, acolo unde are sute de mii de urmăritori.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, nu toți internauții au fost de acord cu ipostaza în care apare fiica solistei. Unii sunt de părere că Eva este prea tânără pentru a apărea pe rețelele sociale. Din acest motiv, Andra a fost acuzată că își expune copilul pentru a câștiga mai mulți bani.

“Toate astea le faceți pentru bani… ce păcat, o copilărie faină, dar totodată totul forțat, în fața camerei, de mici au dat de gustul banilor… nimic natural și pentru vârsta voastră!”, a comentat cineva la postarea de pe Instagram a juratei de la Românii au talent.

ADVERTISEMENT

Andra nu a răspuns la comentariul respectiv, însă unii dintre internauți i-au luat apărarea. “Ce le mai judeci tu… strâmb! Chiar nu ți-e rușine? Ce-ar fi să-ți vezi de viața ta?”, a scris cineva.

“Ți-ai dat turn on la mintea aia și să te gândești că poate ce ai văzut este doar pentru Instagram?”, a mai comentat un alt internaut la postarea îndrăgitei artiste.

ADVERTISEMENT

Cât costă croaziera de lux în care Andra și Cătălin Măruță au plecat cu familia

Timp de câteva zile, Andra și Cătălin Măruță au mers cu copiii în Spania și au vizitat și Gibraltar, după care s-au îmbarcat pe Royal Caribbean, una dintre cele mai luxoase croaziere din toată lumea.

Cei doi au optat pentru o călătorie de șapte zile cu Symphony of the Seas, unul dintre cele mai mari vase din lume. Ruta vasului este Barcelona (Spania), Palma de Mallorca (Spania), Provence (Marsilia), Florența (Italia), Roma (Italia), Napoli (Italia) și Barcelona (Spania). Prețul pentru o persoană este de 1.439 de dolari, notează unica.ro.

Cu câteva zile înainte de plecare, Andra le-a mărturisit urmăritorilor că este foarte încântată de vacanță. Este pentru prima dată când artista are parte de o astfel de experiență.

ADVERTISEMENT