Life

Andra și Cătălin Măruță, fericiți după un mariaj de 14 ani. Care este secretul celor doi

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au un mariaj care durează de mai bine de 14 ani.
08.06.2022 | 00:23
Andra si Catalin Maruta fericiti dupa un mariaj de 14 ani Care este secretul celor doi
Andra, dezvăluiri despre căsnicia cu Cătălin Măruță. Care este secretul pe care se bazează artista. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Jurata de la Românii au talent și prezentatorul de la Pro TV sunt fericiți după o căsnicie de 14 ani, îndrăgita cântăreață dezvăluind care este secretul relației din care au rezultat și doi copii, David și Eva Maria Ioana.

Andra, dezvăluiri despre căsnicia cu Cătălin Măruță. Ce a povestit vedeta

Andra a făcut numeroase dezvăluiri despre căsnicia cu Cătălin Măruță. Ambii sunt persoane publice, artista mărturisind că are un partener de viață pe care se poate baza în orice moment și care îi arată toată dragostea.

ADVERTISEMENT

„Am avut mai mult momente frumoase decât dificile, din moment ce suntem astăzi aici, împreună, ținându-ne de mână, la 14 ani de la căsătorie și la 16 ani de când ne-am îndrăgostit unul de celălalt.

Este important că ne declarăm dragostea des, mai important este să ne și arătăm sentimentele prin gesturi multe. Nu știu ce momente au fost dificile pentru că, fiind cu Cătălin alături, orice provocare mi s-a părut ușor de depășit.

ADVERTISEMENT

Și nu spun asta pentru că sună bine, chiar simt asta, că împreună trecem prin toate mai ușor, mai frumos”, a spus cântăreața într-un interviu pentru publicația viva.ro.

Andra, despre relația amoroasă cu Cătălin Măruță

Andra nu consideră că face parte din categoria cuplurilor care se bucură de un mariaj longeviv. Jurata de la Românii au talent crede că părinții sau bunicii săi pot primi acest titlu, subliniind că relația cu Cătălin Măruță este la început.

ADVERTISEMENT

„Un mariaj atât de longeviv? Cred că merită acest cuvânt părinții mei sau socrii mei, bunicii noștri sau alte cupluri care au reușit să fie împreună ca-n povești, până la adânci bătrâneți.

Noi cred că suntem încă la început, chiar și după 14 ani de când ne-am spus Da. Viața de familie ne împlinește pe amândoi, suntem foarte fericiți când petrecem timp împreună, când avem alte familii în jurul nostru.

ADVERTISEMENT

Ne-am dorit mult această familie și ne potrivim bine. De aceea sper să ajungem chiar la adânci bătrâneți unul lângă celălalt”, a mai adăugat vedeta de la Pro TV, mai arată sursa menționată.

ADVERTISEMENT