Life

Andra și Cătălin Măruță, gest emoționant pentru zeci de nevoiași. Unde au ajuns alături de Eva și David

08.10.2020 | 18:16
Andra si Catalin Maruta gest emotionant pentru zeci de nevoiasi Unde au ajuns alaturi de Eva si David
Andra și Cătălin Măruță au făcut un gest cu adevărat impresionant alături de copiii lor
ADVERTISEMENT

Andra și Cătălin Măruță au făcut un gest cu adevărat impresionant pentru zeci de copii nevoiași. Cântăreața și prezentatorul de televiziune sunt persoane foarte săritoare când vine vorba de cei mai puțin norocoși.

Tocmai din acest motiv, înarmați cu măști de protecție și avându-i alături pe copiii lor, Eva și David, cuplul de vedete a pornit la drum pentru a face un mare bine. Aceștia le-au arătat tuturor unde au ajuns de curând, fiind vorba de o vizită foarte specială.

ADVERTISEMENT

Cea care a făcut anunțul emoționant a fost Andra, prin intermediul contului său de Instagram. Jurata de la Românii au Talent s-a filmat în acele clipe, iar scenele au reușit să le stârnească foarte multe reacții românilor.

Andra și Cătălin Măruță, donații impresionante pentru copiii nevoiași alături de micuții lor

Andra și Cătălin Măruță au mers alături de Eva și David, copiii lor, în vizită până în Urlați, un orășel din județul Prahova. Acolo s-au întâlnit cu zeci de copii nevoiași, cărora le-au împărțit foarte multe bucurii.

ADVERTISEMENT

Mai exact, cele două vedete au reușit să le ofere și copiilor lor o lecție de viață foarte importantă. Ei au reprezentat ajutoarele de nădejde în împărțirea darurilor pregătite cu foarte multă grijă. A fost vorba despre cutii întregi de jucării și dulciuri, pe care cuplul celebru le-a adus pentru a fi donate.

Totodată, e cunoscut că la începutul pandemiei cu noul virus de la noi din țară, Andra s-a arătat foarte impresionată și de situația din spitale. Din acest motiv, solista de mare calibru a donat o sumă cu adevărat generoasă, de zeci de mii de euro, pentru dotarea cu echipamente necesare a unei unități medicale din București.

ADVERTISEMENT
Andra și Cătălin Măruță, gest emoționant pentru zeci de nevoiași. Unde au ajuns alături de Eva și David
Andra și Cătălin Măruță au făcut echipă cu copiii lor, Eva și David, pentru o acțiune umanitară

De această dată, Andra și soțul ei au mers până la o parohie dragă sufletului lor. S-au întâlnit atât cu preotul de acolo, dar și cu zeci de persoane fără ajutor, dintre care foarte mulți copii. Cu zâmbetul pe buze, artista a mers să îi întâmpine și s-a bazat pe Eva și David, pe care i-a făcut responsabili de împărțirea jucăriilor.

“Aș vrea să îl cunoașteți și voi pe părintele Manuel. Este un înger, nu un om. Pentru zeci de copii cu situație grea din Urlați, unde are el parohia, părintele Manuel reușește să facă minuni. De ani de zile, copiii primesc o masă caldă, rechizite, se joacă și învață într-un centru fondat și susținut de preot și de familia lui.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andra (@andra) on

Am fost și noi să ducem haine și jucării și să ne umplem sufletele de bucurie în preajma unor oameni minunați. De aceea, aș vrea să vă spun și vouă să trimiteți ce puteți în acest loc unde cineva se va bucura cu adevărat de ele. Știu că mulți dintre voi își sortează lucrurile de câteva ori pe an și nu știu unde să trimită donații prin curier: căutați Fundația Bucuria Ajutorului din Urlați – Centrul de zi Sfântul Stelian. Dar din dar se face Rai!”, a anunțat Andra, alături de filmulețul postat pe Instagram.

ADVERTISEMENT