Life

Andra și Cătălin Măruță, vacanță de vis, cu copiii, la Disneyland: ”Nu e chiar ușor”

Andra și Cătălin Măruță, alături de cei doi copii ai lor, au plecat în vacanță, în Franța, la Paris, acolo unde, așa cum era de așteptat, și-au făcut de cap, alături de cei mici, la Disneyland.
31.07.2021 | 17:57
Andra si Catalin Maruta vacanta de vis cu copiii la Disneyland Nu e chiar usor
ADVERTISEMENT

Andra și Cătălin Măruță sunt unul dintre cele mai vizibile cupluri din showbiz-ul românesc, familia lor fiind, adeseori, de dat exemplu pentru felul decent și discret în care se manifestă în afara sferei profesionale.

Andra și Cătălin Măruță, vacanță la Paris

După un an istovitor, cel puțin din punctul de vedere al profesiei, Andra și Cătălin Măruță au decis să facă un sacrificiu cât se poate de serios și să plece la Paris alături de copiii lor.

ADVERTISEMENT

Evident, sacrificiul celor doi nu a fost unul de natură financiară, ci unul de natură… logistică, mai ales că atât Andra, cât și Cătălin Măruță luând decizia să facă o mică pauză profesională de dragul celor doi copii ai lor.

”Nu e chiar ușor să călătorești in perioada asta, dar aveam nevoie cu toții de o vacanta”, a explicat Andra, pe conturile ei de socializare, postând și câteva fotografii alături de soțul ei, Cătălin Măruță, și cei doi copii ai lor.

ADVERTISEMENT

Andra și Cătălin Măruță s-au relaxat la Disneyland

Andra și Cătălin Măruță au mers, alături de cei doi copii ai lor, la Disneyland. Și, evident, acolo, cele două vedete au ”uitat” că au depășit vâsta copilăriei și, fără griji, s-au jucat alături de cei mici.

De altfel, în postările făcute atât de Andra, cât și de Cătălin Măruță, se poate observa că vedetele s-au simțit perfect în cel mai mare loc de joacă din Europa, cei doi costumându-se, de altfel, în ton cu distracția.

ADVERTISEMENT

Astfel, Andra și-a pus o fundă în păr în stilul lui Minnie Mouse, iar Cătălin Măruță a purtat un tricou în ton cu ”coafura” cântăreței cu care s-a căsătorit și care i-a dăruit doi copii.

Evident, nici atracțiile istorice ale Parisului nu au fost uitate de Andra și Cătălin Măruță, cei doi prezentându-le, printre altele, Turnul Eiffel, simbol al capitalei Franței.

ADVERTISEMENT

Andra și Cătălin Măruță, cuplu de 15 ani

Andra și Cătălin Măruță formează un cuplu încă de la debutul lor în lumea showbiz-ului, ea fiind la începutul carierei artistice ca și cântăreață, iar el apărea ca și prezentator TV la TVR 2.

Căsătoriți în 2008, Andra și Cătălin Măruță sunt și părinții a doi copii, David (10 ani) și Eva Maria Ioana (6 ani), cele două vedete TV vorbind adeseori despre cum le-a fost schimbată viața în bine după apariția copiilor.

”În toate cuplurile, în toate familiile există tensiuni. Ar fi ciudat să nu fie așa! Fiecare vine cu personalitatea  lui,  cu  un  bagaj  de amintiri, de emoții, se acumulează  și oboseală, și altele. Important este doar să fii empatic cu partenerul tău, să nu arunci cu vorbe grele la supărare, să gestionezi cu tact fiecare moment tensionat”, spuneau Andra și Cătălin Măruță, în urmă cu câțiva ani, într-un interviu acordat pentru Viva.

ADVERTISEMENT