Life

Andra Volos și Bogdan Mocanu s-au despărțit din nou? Cei doi tocmai se logodiseră

03.06.2020 | 13:15
Andra Volos si Bogdan Mocanu sau despartit din nou Cei doi tocmai se logodisera
ADVERTISEMENT

Relația de iubire dintre Andra Volos și Bogdan Mocanu, cei doi concurenți de la „Puterea dragostei”, pare mai complicată ca niciodată. Frumoasa brunetă a fost cerută în căsătorie, însă a șocat prin decizia luată la scurt timp după. Tânăra a plecat la părinții săi, semn că s-au despărțit din nou?

Bogdan Mocanu și Andra Volos și-au spus din nou, adio?

După scandaluri repetate în care Andra Volos și Bogdan Mocanu au fost protagoniștii principali, lumea a rămas surprins că audă că cei doi au trecut peste neînțelegeri și chiar s-au logodit.

ADVERTISEMENT

Nu mult a trecut însă ca bruneta să ia o decizie surprinzătoare, plecând la Cluj, la familia sa. În clipa de față cei doi nu știu care este relația lor, dar un lucru este cert, că nu pot sta prea mult departe unul de celălalt.

Păreau mai îndrăgostiți ca niciodată, anunțând că urmează să apară în următorul videoclip al lui Culiță Sterp. Planurile se pare că au fost date peste cap de plecarea din București a fostei concurente din emisiunea matrimonială de la Kanal D, Bogdan Mocanu neștiind ce să mai înțeleagă.

ADVERTISEMENT

Cuplu s-a despărțit definitiv, de data aceasta?

Apropiații cuplului au mărturisit că cei doi au avut o ceartă săptămâna trecută, Andra Volos dorindu-și să „respire puțin”, în timp ce partenerul ei de viață a luat decizia de a se concentra mai mult pe carieră.

„Vineri seara au avut o ceartă, iar ea a plecat la Cluj. De atunci, nu au mai vrut să își vorbească, fiecare dorește să meargă pe drumul lui, conștient că nu se mai poate face nimic în relație, deși la mijloc este multă dragoste.

ADVERTISEMENT

El s-a concentrat pe cariera lui, iar ea a dorit să mai respire puțin în sânul familiei”, au povestit surse din preajma cuplului, relatează wowbiz.ro.

Amicii celor doi l-au sfătuit pe Bogdan Mocanu să nu lase iubirea să-i scape printre degete, recomandându-i acestuia să plece la Cluj pentru a fi alături de frumoasa brunetă.

ADVERTISEMENT

„Du-te la Cluj după ea dacă o iubești! Nu lăsa lucrurile așa!”, i-ar fi spus prietenii fostului concurent „Puterea dragostei”, potrivit sursei menționate mai devreme.

 

ADVERTISEMENT