Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Andrea Compagno, apărat de rivalii din Giuleşti: “Un profesionist! Ne-a creat mereu probleme”

Andrea Compagno nu mai este pe placul lui Gigi Becali. Patronul FCSB-ului a declarat în mai multe rânduri că se află în căutarea unui nou atacant pentru a reuși să câștige titlul.
11.10.2023 | 19:53
Andrea Compagno aparat de rivalii din Giulesti Un profesionist Nea creat mereu probleme
Andrea Compagno este un atacant pe care Bergodi il apreciaza foto: inquamphotos.com
ADVERTISEMENT

Compagno a fost adus în urmă cu un an de la FCU Craiova contra sumei de 1.5 milioane de euro. Italianul s-a impus rapid în primul 11, dar în acest an, a scăzut din turație. Compagno nu mai este pe placul lui Gigi Becali. Rivalii, însă, sunt de altă părere.

Bergodi îl apreciază pe Compagno

“Despre Compagno am o părere pozitivă. Luptă întotdeauna, e un jucător important. Dar acolo, e normal, e concurență și cu caracteristici diferite din joc. Spunem așa cu ghilimele, depinde de antrenor.

ADVERTISEMENT

Depinde de antrenor și ce gândesc ei. Și eu am o părere pozitivă, el e un profesionist, un băiat bun. E italian, are profesinalitate. E un mediu diferit la FCSB, acolo el trebuie să aibe răbdare.

Pentru că el e un jucător important. La FCSB trebuie să ai menta. El are mental. Eu cred că el e așa, mental. Uneori știi cât joci, cu antrenorii, sunt lucrurile pe care le știu ei, nu vreau să mă bag eu”, a declarat Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

Compagno are 4 goluri în 11 meciuri

FCSB este la turație maximă în acest sezon. Lider în Liga I, formația pregătită de Charalambous se bucură de o forță ofensivă distructivă. Compagno, Coman, Popescu sau Olaru sunt doar câteva dintre numele care pot oricând străpunge poarta adversă.

“Dar îl consider pe Compagno un jucător important pentru România. În Italia nu știu cum e perceput, a jucat în ligile inferioare, nu știu ce părere au în Italia în legătură cu Compagno.

ADVERTISEMENT

Știu că anul trecut a fost în lotul lărgit al Italiei. Nu, sincer nu știam de Compagno înainte să vină în România, juca în ligile inferioare. M-am mirat că era un jucător pe care nu îl cunoșteam.

El juca în ligile inferioare, nu îmi era ușor să știu de el. Însă s-a remarcat în ultima vreme și este un jucător important pentru FCSB. Mie mi-a creeat probleme mereu atunci când l-am întâlnit”, a completat Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, FANATIK SUPERLIGA se vede în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Compagno e pe placul lui Bergodi

ADVERTISEMENT