Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Andrea Compagno, ofertă incredibilă din China. Gigi e de acord! Cât pierde patronul FCSB

Andrea Compagno e ca și plecat de la FCSB. Roș-albaștrii sunt în criză de atacanți, dar Gigi Becali e dispus să îl cedeze în China pentru o sumă uluitoare.
06.02.2024 | 11:20
Andrea Compagno oferta incredibila din China Gigi e de acord Cat pierde patronul FCSB
Andrea Compagno, ofertă incredibilă din China. Gigi e de acord! Cât pierde patronul FCSB. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andrea Compagno (27 de ani) poate fi istorie la FCSB. Neinclus în lot la meciurile cu Universitatea Craiova și Farul Constanța, italianul e gata să plece în China, chiar dacă Gigi Becali va ieși mult pe minus.

Andrea Compagno pleacă în China?! Oferta uluitoare pe care o acceptă Gigi Becali

FANATIK a aflat în exclusivitate că Gigi Becali e dispus să accepte o ofertă în valoare de doar 100.000 de euro pentru a scăpa de Andrea Compagno. Cel mai bun marcator al roș-albaștrilor din sezonul trecut a costat 1.500.000 de euro când a venit de la FC U Craiova 1948, astfel că paguba suferită de patronul liderului este uriașă.

ADVERTISEMENT

„Compagno are pe masă o ofertă din China și Gigi Becali, se pare, e dispus să îi dea drumul ca să scape de el. Prețul este unul derizoriu. Cumpărat de la Craiova lui Mititelu cu 1,5 milioane de euro, Compagno, dacă azi patronul va fi de acord, va pleca pe 100.000 de euro.

Există șanse foarte mari ca Gigi Becali să accepte acest preț derizoriu de 100.000 de euro, deci pierdere 1,4 milioane de euro, apropos de faptul că Gigi Becali a făcut de-a lungul timpului și afaceri formidabile. Asta cu Compagno se pare că nu a fost.

ADVERTISEMENT

Să pierzi 1,4 milioane de euro plus salariile, dar să pierzi 1,4 milioane e o sumă uriașă, nu mare, în România. Poate în Premier League nu e o sumă atât de mare”, a dezvăluit Horia Ivanovici, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care se vede LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Decizia lui Gigi Becali de a se debarasa atât de ușor de Andrea Compagno este una bizară având în vedere că roș-albaștrii suferă la finalizare. Deși are cel mai bun atac din România, 46 de goluri marcate, echipa lui Elias Charalambous nu are niciun vârf de meserie. Alexandru Băluță și Luis Phelipe s-au întrecut în ratări de când a început anul.

ADVERTISEMENT

Cum o mai poate ajuta italianul pe FCSB

Perioada de transferuri în Europa s-a încheiat, astfel că Andrea Compagno nu mai poate pleca decât în destinații exotice. FANATIK a anunțat în exclusivitate că vârful va rămâne la FCSB până la vară, în ciuda dorinței patronului Gigi Becali.

„El (n.r. – Andrea Compagno) e și în situația în care o să devină tată peste două luni. Asta contează, mai ales când vrei să alegi o destinație exotică.

ADVERTISEMENT

Dacă decide să rămână, e bine-venit la antrenamente. Ne oferă o alternativă pe care nu o avem în acest moment. Să zicem că îl avem pe Miculescu, dar nu este același tip de jucător cu Andrea Compagno. Eu m-aș bucura să rămână, dar nu sunt banii mei”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Andrea Compagno, ofertă incredibilă din China. Gigi e de acord! Cât pierde patronul FCSB

ADVERTISEMENT