Sport

“Clientul” lui Gigi Becali, out din lotul FCSB la meciul cu Farul! Anunţul lui Charalambous: “Aşteptăm ca situaţia să fie clară!”

FCSB va aborda meciul cu Farul Constanţa fără Andrea Compagno. Atacantul italian este pe picior de plecare şi nu va face parte din lot nici în această etapă.
04.02.2024 | 15:00
Clientul lui Gigi Becali out din lotul FCSB la meciul cu Farul Anuntul lui Charalambous Asteptam ca situatia sa fie clara
"Clientul" lui Gigi Becali, out din lotul FCSB la meciul cu Farul! Anunţul lui Charalambous: "Aşteptăm ca situaţia să fie clară!". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a început ca din puşcă anul 2024. Roş-albaştrii au câştigat convingător meciurile cu UTA Arad (4-0) şi Universitatea Craiova (3-0), având un avans de 11 puncte în faţa rivalelor înaintea acestei etape.

“Clientul” lui Gigi Becali, out din lotul FCSB la meciul cu Farul!

Luni, de la ora 20:00 este programat duelul dintre FCSB şi Farul Constanţa, două dintre echipele cu maximum de puncte în 2024. Roş-albaştrii abordează şi acest meci fără omul de gol din sezonul trecut.

ADVERTISEMENT

Andrea Compagno este pe picior de plecare de la FCSB şi nu va face parte din lot, aşa cum s-a întâmplat şi în etapa precedentă, împotriva Universităţii Craiova. Italianul a prins 15 minute cu UTA Arad, care ar putea fi ultimele în tricoul roş-albaştrilor.

Anunţul lui Charalambous: “Așteptăm ca situația lui să fie una clară cât mai curând posibil”

Elias Charalambous a declarat la conferinţa de presă premergătoare meciului că Andrea Compagno nu va fi în lot cu Farul Constanţa, dar deocamdată situaţia italianului nu este clarificată:

ADVERTISEMENT

“Săptămâna trecută a lipsit de la meciul cu Universitatea Craiova și nu va fi nici acum. Nu am informații noi pentru dumnevoastră și așteptăm ca situația lui să fie una clară cât mai curând posibil”, a spus Charalambous.

Gigi Becali: “S-a terminat! La revedere!”

Gigi Becali nici nu mai vrea să audă de atacantul italian şi a declarat la FANATIK SUPERIGA că îl lasă să plece oriunde, scăzându-şi pretenţiile financiare:

ADVERTISEMENT

“Nu mă mai interesează de el. Nu este problema mea Compagno. Costă 150.000 – 200.000 de euro. La revedere! Nu mă mai interesează de Compagno. La revedere! Uită-l, uită-l!

S-a terminat! La revedere! Nu ştiu cât va fi, 150.000 – 200.000. Am trei oferte pentru el”, a spus Gigi Becali despre Andrea Compagno la FANATIK SUPERLIGA, după victoria cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Andrea Compagno a venit la FCSB în vara anului 2022 de la FC U Craiova. Gigi Becali a plătit 1,5 milioane de euro lui Adrian Mititelu pentru atacantul italian.

ADVERTISEMENT