Sport

Andrea Compagno, prima reacție despre Bergodi și Rapid. „Ne-am întâlnit la biserică”. Exclusiv

Andrea Compagno a vorbit pentru FANATIK despre subiectul Rapid şi a negat că a vorbit cu Cristiano Bergodi despre un eventual transfer de la FCSB la rivali.
09.11.2023 | 17:35
Andrea Compagno prima reactie despre Bergodi si Rapid Neam intalnit la biserica Exclusiv
Andrea Compagno, prima reacție despre Bergodi și Rapid. „Ne-am întâlnit la biserică”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Imediat după derby-ul dintre FCSB şi Rapid, scor 1-2, în spaţiul public a apărut informaţii conform cărora Cristiano Bergodi l-ar fi sunat pe Andrea Compagno pentru a media un eventual transfer al italianului la Rapid.

Andrea Compagno, prima reacție despre Bergodi și Rapid: “S-a întâmplat într-o duminică și ne-am întâlnit la biserică!”

Andrea Compagno a lămurit subiectul pentru FANATIK, susţinând că s-a întâlnit o singură dată cu Bergodi, la biserică, dar că niciodată nu a fost sunat de antrenorul italian pentru un eventual transfer:

ADVERTISEMENT

„Am văzut și eu acea știre că domnul Cristiano Bergodi a discutat cu mine să merg la Rapid. Nu e nimic adevărat! Nu am vorbit niciodată cu Mister Bergodi, de fapt ne-am văzut o singură dată.

S-a întâmplat într-o duminică și ne-am întâlnit la biserică! La ora 11, la acea biserică din București, este o slujbă în limba italiană și, dacă vrei să o asculți, mergi acolo.

ADVERTISEMENT

“Eu nu voi mai juca la altă echipă în România după ce plec de la FCSB”

De cele mai multe ori, eu nu ajung la acea slujbă în limba italiană pentru că avem meci sau suntem plecați din București. Dar s-a nimerit în acea zi ca și noi, și Rapid să jucăm vineri și sâmbătă și am mers și eu, și Mister Bergodi.

Era duminica liberă pentru amândoi și așa s-a nimerit. Nu știu de ce s-a scris asta, dar nu e adevărat. Plus că eu nu voi mai juca la altă echipă în România după ce plec de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Dacă am ajuns să joc la FCSB, echipa cea mai mare cu cei mai mulți și fanatici suporteri, înseamnă că am atins maximum în fotbalul românesc”, a declarat Andrea Compagno în exclusivitate pentru FANATIK.

Bergodi s-a enervat la conferinţă: “E o prostie, m-ați înțeles?”

În conferinţa de presă premergătoare meciului dintre Sepsi şi Rapid, Cristiano Bergodi a declarat că nici măcar nu are numărul de telefon al lui Compagno şi nu a vorbit niciodată cu atacantul FCSB-ului:

ADVERTISEMENT

„Pe Compagno nu îl cunoșteam până să vină în România. Nu-l cunoșteam pentru că a jucat în ligile inferioare. După l-am văzut la FC U Craiova, am văzut că este un jucător bun, un profil de atacant bun și s-a remarcat. A fost adus la FCSB, o echipă de tradiție, o echipă importantă.

(n.r. l-a sunat pe Compagno) E o prostie, m-ați înțeles? Cu tot respectul pentru un ziarist care a vorbit, dar când cineva spune așa ar fi bine măcar să mă sune și să-mi spună. E adevărat noi, antrenorii, suntem mincinoși uneori pentru că e munca noastră, dar sunt întotdeauna deschis și sunt loial.

“Nici măcar nu am numărul de telefon al lui Compagno. Nu l-am auzit niciodată”

Nu spun minciuni. Nici măcar nu am numărul de telefon al lui Compagno. Nu l-am auzit niciodată. Nu l-am sunat după meci, e o prostie. Cine l-a sunat pe Compagno? Astea sunt lucruri care te deranjează mult.

Îmi pare rău pentru că am respect pentru acest ziarist, dar nu poate să spună așa ceva, că l-am sunat pe Compagno. Cine l-a sunat pe Comagno? Eu nici nu l-am salutat după meciul cu FCSB. Uneori, venea el din respect.

Eu nu l-am sunat deloc. Suntem bine cu Tsoumou și cu ceilalți jucători. Pe viitor vedem, trebuie să facem presupuneri? Eu îl apreciez ca jucător pe Compagno. Eu nu l-am sunat deloc!”, a spus Bergodi.

În vară, Rapid a transferat doi foşti jucători de la FCSB. Răzvan Oaidă şi Iulian Cristea au venit din postura de jucători liberi la giuleşteni. Andrea Compagno este la al doilea sezon cu FCSB, după transferul de la FC U Craiova.

  • 1.500.000 de euro a plătit Gigi Becali pentru Andrea Compagno
  • 27 de ani are atacantul italian
ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 2.00 este cota pentru „total goluri: sub 2.5” la meciul FCSB - FC U Craiova 1948