Sport

Andrea Compagno, prima reacție după Farul – FCSB 3-1. ”Azi nu sunt fericit. Preferam să nu marchez, dar echipa să câștige”

FCSB a înregistrat al doilea eșec stagional 1-4 la Constanța, în duelul cu Farul și rămâne în subsolul clasamentului. Andrea Compagno a înscris la primul meci.
01.09.2022 | 00:40
Andrea Compagno prima reactie dupa Farul  FCSB 31 Azi nu sunt fericit Preferam sa nu marchez dar echipa sa castige
Andrea Compagno a înscris primul gol pentru FCSB dar nu este fericit. Ar fi preferat să nu marcheze și echipa lui să câștige. Sursa foto: GSP.ro
ADVERTISEMENT

Duelul dintre Farul Constanța și FCSB 3-1 a fost unul cu ritm, cu ocazii importante de ambele părți și cu patru goluri pe tabelă. Între marcatori s-a numărat și ultima achiziție a celor de la FCSB, Andrea Compagno.

Andrea Compagno a marcat la debut, dar nu e fericit

Farul a evoluat în nota obișnuită, dezinvolt, ajungând cu mare ușurință în preajma careului advers și creând panică în defensiva lui Nicolae Dică, mereu surprinsă de jocul în viteză al ”marinarilor”.

ADVERTISEMENT

Andrei Cordea și Florinel Coman au încercat să echilibreze balanța, dar au părut neînțeleși de proprii coechipieri, primul ratând și o ocazie uriașă în prima repriză, singur cu poarta goală.

Proaspăt achiziționat de la FC U Craiova, Andrea Compagno a alergat mult și a încercat să creeze culoare, dar nici eforturile lui nu au adus acel plus de care FCSB avea nevoie.

ADVERTISEMENT

Până la urmă italianul și-a trecut numele pe lista marcatorilor, dar nu pentru că ar fi fost evidenția de coechipieri, ci pentru că a fost inspirat să atace colțul scurt la o centrare a lui Coman.

”Preferam să nu marchez dar echipa să câștige. FCSB este echipa cea mai mare în România, cine nu ar vrea să joace aici? Din păcate azi nu sunt fericit. Sunt fericit când sunt decisiv pentru echipă, în seara asta nu am fost”, a spus Compagno, la finalul partidei.

ADVERTISEMENT

FCSB, pe cai mari în Europa, mediocră în SuperLigă

Calificarea în grupele Conference League le-a turnat plumb în ghete jucătorilor de la FCSB. Nicolae Dică nu reușește să-și motiveze jucătorii și acest lucru se resimte în rezultatele din SuperLigă și în poziția din clasament.

Andrea Compagno, omul de la care întreaga suflare roș-albastră așteaptă golurile care să o readucă pe FCSB în prim-planul fotbalului intern, nu face o dramă din eșecul de la Constanța, nici nu este speriat de ceea ce va spune patronul Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

”Am sperat că după golul de 2-1 vom reveni în meci, dar am încasat și golul 3. Clasamentul zice că Farul este mai bună, dar vedem la finalul sezonului pe ce loc vom fi.

De mâine vom munci pentru următorul meci și până la urmă o să ridicăm capul și o să urcăm și în clasament. Eu mă gândesc cum să joc, să ajut echipa, să fac ce îmi cere antrenorul nu mă gândesc la ce va spune patronul”, a spus Compagno.

”Sperăm să ne trezim și să adunăm puncte. Nu e un rezultat bun, nu asta ne doream, trebuia să câștigăm, sperăm ca în viitor să facem meciuri mai bune și să adunăm puncte și în Conference League și în campionat. Sperăm să nu mai jucăm așa cum am făcut-o în această seară”, a completat Radu Boboc.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,50 este cota pentru ”sub 2,5 goluri” la West Ham – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT