Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Andrea Compagno, primul mesaj pentru FCSB după ce a marcat primul gol în China

Andrea Compagno a înscris primul gol în China în confruntarea dintre Shenzhen și Tianjin Tiger, scor 0-4, iar italianul are un mesaj pentru FCSB.
11.03.2024 | 20:19
Andrea Compagno primul mesaj pentru FCSB dupa ce a marcat primul gol in China
Andrea Compagno, primul mesaj pentru FCSB după ce a marcat primul gol în China. sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andrea Compagno s-a transferat la Tianjin Tiger de la FCSB pentru 150.000 de euro, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Atacantul italian a marcat deja în China și are un mesaj pentru „roș-albaștri”.

Andrea Compagno, mesaj pentru FCSB după primul gol în China

Andrea Compagno a avut nevoie de doar două partide în China pentru a marca în tricoul celor de la Tianjin Tiger. Trupa atacantului italian a câștigat cu 4-0 în fața celor de la Shenzhen și se află pe poziția cu numărul cinci după două etape de la începutul campionatului.

ADVERTISEMENT

Fostul atacant de la FCSB a transmis un mesaj pentru „roș-albaștri” prin intermediul lui Gabi Safta la FANATIK SUPERLIGA. Andrea Compagno încă are nevoie de timp pentru a se adapta în China, însă încearcă să învețe și limba în perioada următoare.

„Am vorbit cu Andrea Compagno dimineață, mi-a spus că e totul bine. Se adaptează ușor, ușor într-o lume cu totul nouă, într-un fotbal cu totul nou. Este optimist că se va adapta repede, a dat gol ieri și el a câștigat cu 4-0.

ADVERTISEMENT

De Rapid nu știam, dar de Compagno știu că a bătut cu 4-0. A zis că va învăța și limba chineză în scurt timp pentru a se adapta și mai bine. A zis că va intra în direct în momentul în care se apropie o parte importantă a play-offf-ului să discute și despre campionatul nostru, dar acum este preocupat de ce are de făcut în China”, a dezvăluit Gabi Safta la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30, live pe site-ul FANATIK.RO, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Mitică Dragomir, atac devastator: „Trebuie să fii bolnav mintal să-i dai drumul lui Compagno”

Mitică Dragomir i-a criticat pe dur pe oficialii de la FCSB pentru greșeala din perioada de mercato din iarnă. „Oracolul din Bălcești” nu l-ar fi lăsat pe Andrea Compagno să plece, fiind singurul atacant de meserie de la formația lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

“Trebuie să fii bolnav mintal să-i dai drumul lui Compagno când n-ai niciun vârf de atac. A fost neglijent, poftim. Bagă-l pe Octavian Popescu să fie vârf. Îl bagi ca să îl cureţi?

Ba în stânga, ba în dreapta, ba mijlocaş. Acu doi ani nu era alterat. Ei l-au alterat, cei de acolo. Dacă îl am fotbalist pe Tavi Popescu, îl fac cel mai bun din ţară. Pot să îl salvez. În afară de asta, dacă cineva nu-i reglează sistemul nervos lui Coman, se pierde şi ăsta.

ADVERTISEMENT

El nu putea să judece din cauza nervilor. Asta este o meserie, dacă nu o faci cum trebuie, îţi prinzi mâinile în strung. Dar nu înţeleg asta. Am senzaţia că lui Târnovanu dacă îi dădeai buletinul în mână, nu ştia cum îl cheamă.

Nu numai el. Coman, Tavi Popescu şi fundaşii centrali. Pulbere. Ăla, Dawa, mai pleca şi în atac. Lăsa nişte goluri… şi eu dădeam gol”, a declarat Mitică Dragomir.

Andrea Compagno, MESAJ pentru FCSB dupa primul gol in China

ADVERTISEMENT